Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Ενδιαφέρον της Μίντιλαντ για τον Ίνγκι Ίνγκασον

ΠΑΟΚ: Ενδιαφέρον της Μίντιλαντ για τον Ίνγκι Ίνγκασον

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ενδιαφέρον της Μίντιλαντ για τον Ίνγκι Ίνγκασον, με τους Δανούς να εμφανίζονται διατεθειμένοι να κάνουν την υπέρβασή για την απόκτησή του από τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας.

Με τίτλο: «Η Μίντιλαντ κυνηγά έναν Ισλανδό σταρ», οι Δανοί επικεντρώνουν την προσοχή τους στον έμπειρο αμυντικό και εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ, Ίνγκι Ίνγκασον. Όπως σημειώνουν, οι επιτελείς της Μίντιλαντ αναζητούν τον αντικαταστάτη του Έρικ Σβιατσένκο και η απόκτηση κεντρικού αμυντικού ήταν προτεραιότητα για τη διοίκηση εδώ και αρκετούς μήνες.

Στο πρόσωπο του Ίνγκασον βρήκαν έναν δυνατό παίκτη για την κάλυψη της θέσης, επισημαίνοντας πως: «διαθέτει άφθονη εμπειρία και εμφανή ηγετικά χαρακτηριστικά, όπως αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έχει πρωταγωνιστήσει και σε πολλούς αγώνες με τον ΠΑΟΚ».

Σύμφωνα με τους Δανούς, η Μίντιλαντ είναι έτοιμη να μετουσιώσει το ενδιαφέρον της σε πρόταση αγοράς του Ίνγκασον, προσφέροντας ένα ποσό της τάξεως των 3.4 εκατ. ευρώ και όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, η ελληνική πλευρά θα αξιώσει ένα υψηλότερο νούμερο για συμβιβασμό σύμφωνα με το sdna.gr

«3.4 εκατ. ευρώ είναι μια πολύ υψηλή τιμή για έναν παίκτη που γίνεται 30 τον Αύγουστο, αλλά η Μίντιλαντ είναι έτοιμη να επενδύσει πολλά για να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή που θα ανεβάσει τους υπόλοιπους και ως επί το πλείστον τους νεότερους συναδέλφους του», επισημαίνουν μεταξύ άλλων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments