Πολιτική

Μητσοτάκης: Έκανε την πρώτη διευρυμένη σύσκεψη για το Μεταναστευτικό στο Μαξίμου

Μητσοτάκης: Έκανε την πρώτη διευρυμένη σύσκεψη για το Μεταναστευτικό στο Μαξίμου

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Παρόντες οι Γιώργος Γεραπετρίτης, Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Δημήτρης Καιρίδης και Νότης Μηταράκης

Αντικείμενο το Μεταναστευτικό είχε η πρώτη διευρυμένη υπουργική σύσκεψη το απόγευμα της Τρίτης, 27 Ιουνίου, που έκανε στο Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε αυτήν μετείχαν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, η υφυπουργός Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρης Καιρίδης, και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης.

Η σύσκεψη είχε προπαρασκευαστικό χαρακτήρα ενόψει της Συνόδου Κορυφής που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις Βρυξέλλες και έχει στην ατζέντα το Μεταναστευτικό.

Αυτή ήταν η πρώτη διευρυμένη σύσκεψη από τη νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη, ο οποίος, λίγες ώρες μετά την ορκωμοσία, ξεκίνησε να λειτουργεί με γνώμονα την προσεχή τετραετία.

Την Τετάρτη, μετά το πρώτο υπουργικό συμβούλιο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκινά κύκλο επισκέψεων στα υπουργείο, με πρώτο σταθμό το υπουργείο Οικονομικών -το πρώτο τη τάξει υπουργείο– του οποίου τα ηνία ανέλαβε ο Κωστής Χατζηδάκης. Σε αυτό πρόκειται, όπως όλα δείχνουν, να κάνει ανακοινώσεις για το market pass, οι οποίες φέρεται να έχουν ως στόχο την τιθάσευση του πληθωρισμού

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments