Lifestyle

Η Έλενα Ασημακοπούλου στην παραλία με σικάτο μπικίνι – Κορμάρα

Η Έλενα Ασημακοπούλου στην παραλία με σικάτο μπικίνι – Κορμάρα

Πηγή Φωτογραφίας: Hello.gr

Το φόρεσε και εκείνη το μαγιό της και έβγαλε το κορμί της στα πλήθη!

Η Έλενα Ασημακοπούλου βρίσκεται στη Λευκάδα όπου και παραθερίζει με την κόρη της. Η ηθοποιός ελεύθερη και ωραία πια μετά τον χωρισμό της από τον Τσιρίλο ποζάρει στην γνωστή παραλία «Κάθισμα», χωρίς ρετούς και φίλτρα.

View this post on Instagram

A post shared by Elena Asimakopoulou (@elena_asimakopoulou)

Το νού σου Έλενα. Το “κάθισμα” έχει ρεύματα.Η Έλενα Ασημακοπούλου μίλησε και για την οικονομική της κατάσταση μετά το διαζύγιο. «Όταν πήρα την απόφαση να χωρίσω δε σημαίνει ότι είχα λυμένα τα προβλήματα της ζωής μου, δεν είχα δουλειά, ούτε οικονομικά, δεν είχα τίποτα στην άκρη. Μετά από κάποια χρόνια ξεκινούσα να παίρνω τηλέφωνα ότι είμαι εδώ διαθέσιμη. Φέτος, στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ανταποκρίθηκε αμέσως η Άλκηστις Μαραγκουδάκη και μου έδωσε μια θέση στην Άγρια Γη (σ.σ, το καθημερινό σίριαλ του ΣΚΑΪ) με πολλή αγάπη και βρήκα τα πατήματά μου. Δοκιμάστηκα πολύ στην κωμωδία και πλέον θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό», αποκάλυψε.

«Η κόρη μου είναι 13 ετών κι η εφηβεία είναι δύσκολη περίοδος. Είμαστε σε καλή κατάσταση, αλλά βλέπεις τα ξεσπάσματα. Πριν από ένα χρόνο χωρίσαμε με τον Μπρούνο Τσιρίλο. Με πολλές συζητήσεις που είχαν γίνει και με μια συμβουλή που δέχτηκα από παιδοψυχολόγο για να το δω κι εγώ, πήγε καλά. Το πρώτο διάστημα ήταν λίγο περίεργα τα πράγματα, αλλά της μιλούσα πολύ. Συζητάμε τα πάντα. Η Μαρία έχει τέτοια ωριμότητα που θα πεις δεν είναι 13 ετών», ανέφερε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments