Πολιτική

Μητσοτάκης: Θα μεταβεί στις Βρυξέλλες – Συνάντηση και με την Μετσόλα

Μητσοτάκης: Θα μεταβεί στις Βρυξέλλες – Συνάντηση και με την Μετσόλα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Την Πέμπτη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στις Βρυξέλλες

Την Πέμπτη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στις Βρυξέλλες, όπου το πρωί θα συμμετάσχει στην προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και στη συνέχεια θα συναντηθεί στην έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με την πρόεδρό του, Ρομπέρτα Μετσόλα.

Το μεσημέρι ο πρωθυπουργός θα λάβει μέρος στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Μητσοτάκης: Εξηγεί στο Tik Tok τι είναι ο «μπλε φάκελος» που έδωσε στους υπουργούς

Απαντήσεις για τον περιβόητο μπλε φάκελο που παρέδωσε στους υπουργούς κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του υπουργικού Συμβουλίου δίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο Tik Tok.

Ο φάκελος περιλαμβάνει τα ορόσημα και τις βασικές προτεραιότητες των υπουργείων. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να βεβαιωθούμε ότι υπάρχει συνέχεια μεταξύ των προεκλογικών μας δεσμεύσεων με αυτά τα οποία θα κάνουμε λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αναφέρει επίσης ότι φέτος περιλαμβάνει: 120 μεταρρυθμίσεις, 79 ορόσημα του Ταμείου Ανάκαμψης και 959 επιχειρησιακές δράσεις που αφορούν όλη την κυβέρνηση.

Από το βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν λείπει και ο Peanut ο οποίος όπως αποκαλύπτει ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει και αυτός εναν μπλε φάκελο γιατί είναι… κομματόσκυλο! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν του έκανε το χατίρι αλλά ο Peanut επιβραβεύτηκε για τη συμπεριφορά του!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments