Lifestyle

First Dates: Τα σχόλια του Μπάμπη για το στήθος της Άντζελας και η αντίδρασή της

First Dates: Τα σχόλια του Μπάμπη για το στήθος της Άντζελας και η αντίδρασή της

Πηγή Φωτογραφίας: Star.gr

First Dates: Δεν άρεσε στην Ολλανδή ο τρόπος που εκφράστηκε το ραντεβού της

Το άλλο τους μισό πήγαν να βρουν ο Μπάμπης και η Άντζελα στο First Dates, αλλά τα σχόλια που έκανε ο Μπάμπης για το στήθος του ραντεβού του, σίγουρα δεν του εξασφάλισε ένα δεύτερο. Η Άντζελα ένιωσε την απόλυτη αμηχανία και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι πράγματι έκανε αυτά τα «χιουμοριστικά», σεξιστικά σχόλια.

«Έβαλα τους αερόσακους μέσα! Για να μην βλέπεις τους αερόσακους» υπογράμμισε η 48χρονη Θεσσαλονικιά, κάνοντας μια χαρακτηριστική κίνηση με την μπλούζα της, μόλις κάθισαν μπροστά στις κάμερες. «Σχολιάζαμε για αυτό, το έλεγες και στο τραπέζι και στο μπαρ».

View this post on Instagram

A post shared by First Dates GR (@firstdatesgreece)

Ο Μπάμπης όμως δεν πτοήθηκε και δίχως να καταλάβει ότι τα σχόλιά του δεν είναι αστεία, όταν ήρθε το γλυκό στο τραπέζι είπε: «Κανονικά θα έπρεπε να βάλω το γλυκό στο στήθος σου, δεξιά και αριστερά να μην παραπονιούνται…», με την Άντζελα να αισθάνεται άβολα.

Όταν κατάλαβε την ενόχληση της Άντζελας, ο Μπάμπης είπε: «Αν σε προσέβαλα, σου ζητάω και συγγνώμη. Από τη στιγμή όμως που εμένα μου βγαίνει αυτό και μου είπες, ”μου αρέσει να είσαι ειλικρινής”, αυτό μου έδωσε το παράδειγμα για να μιλήσω ελεύθερα».

Άντζελα: Ναι αλλά δεν καταλαβαίνεις ότι κάποια στιγμή μπορεί να πεις κάτι σε έναν άνθρωπο που τον κάνεις να… Δεν ήξερα δηλαδή τι να απαντήσω!

Μπάμπης: Εγώ που να καταλάβω ότι θα το έπαιρνες στραβά; Σαν χαβαλέ το είπα και για αστείο. Είναι δυνατόν να σε γνωρίσω πρώτη φορά και να σου το κάνω αυτό;

Άντζελα: Ξέρεις τι; Υπάρχει ένας εκατομμύριο άλλος χαβαλές που μπορείς να κάνεις εκτός το σεξουαλικό κομμάτι! Ειδικά σε μια γυναίκα.

Μπάμπης: Εντάξει, είναι η άποψη σου και τη σέβομαι αλλά δεν πρέπει να πεις σε μένα τι πρέπει και τι δεν πρέπει να πω. Συμφωνώ ότι μπορεί να ήταν άστοχο αυτό που είπα αλλά δεν μπορείς να πεις σε μένα τι θα πω και τι δεν θα πω. Γιατί αυτό είπες τώρα, προηγουμένως.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments