Πολιτική

Πέτσας: Ο Πρωθυπουργός κρατά τον προεκλογικό του λόγο

Πέτσας: Ο Πρωθυπουργός κρατά τον προεκλογικό του λόγο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Στο γεγονός ότι ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αποφεύγει την αναντιστοιχία προεκλογικών λόγων και μετεκλογικών έργων επέμεινε ιδιαίτερα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Στο γεγονός ότι ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αποφεύγει την αναντιστοιχία προεκλογικών λόγων και μετεκλογικών έργων επέμεινε ιδιαίτερα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Στέλιος Πέτσας.

Και πράγματι, στο υπουργείο Οικονομικών έκανε την πρώτη του επίσκεψη ο Κυριάκος Μητσοτάκης χθες το απόγευμα, οπότε και είχε συνάντηση και συνεργασία με τον κ. Κωστή Χατζηδάκη. Ακολούθησε πολύωρη σύσκεψη με τη συμμετοχή, εκτός του αρμοδίου υπουργού,  του υπουργού Επικρατείας κ. Άκη Σκέρτσου, του αναπληρωτή υπουργού κ. Χάρη Θεοχάρη και του οικονομικού συμβούλου κ. Αλέξη Πατέλη.

«Ο πρωθυπουργός δεν θέλει να παρεκκλίνει από τις προεκλογικές υποσχέσεις και τις προεκλογικές δεσμεύσεις, τις οποίες έδωσε στους Έλληνες πολίτες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Στέλιος Πέτσας.

Η χθεσινή, πρώτη μετεκλογική παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκης αφορά με το «καλημέρα» την στήριξη τριών εκατομμυρίων νοικοκυριών με ένα πακέτο, ύψους 2 δισεκατομμυρίων ευρώ, που δεν είναι παρά το σύνολο το σύνολο των δεσμεύσεων που αναλήφθησαν προεκλογικά για το έτος 2024.

«Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει πρωταρχική βαρύτητα στην πολιτική συνέπεια, θέλει να κρατά τον προεκλογικό του λόγο. Και για αυτόν τον λόγο, «με το καλημέρα», ενέκρινε το πακέτο των 2 δισεκατομμυρίων ευρώ για την ανακούφιση των πιο ασθενών οικονομικά συμπολιτών μας».

«Απορώ», συμπλήρωσε ο κ. Πέτσας, «γιατί ενοχλείται η αντιπολίτευση. Τι μπορεί να ενοχλεί τον Σύριζα και συνολικά την αριστερά το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός, αμέσως μετά την εκλογή του, ενέκρινε ένα τόσο υψηλό πακέτο βοήθειας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments