Πολιτική

Αντώναρος: Πολύ σύντομα δεν θα έχω κανένα λόγο να έχω πολιτική συνάφεια με τον ΣΥΡΙΖΑ

Αντώναρος: Πολύ σύντομα δεν θα έχω κανένα λόγο να έχω πολιτική συνάφεια με τον ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Αφορμή της δυσαρέσκειας του κ. Αντώναρου είναι «οι επίδοξοι διάδοχοι» του κ. Τσίπρα

Ζήτημα μελλοντικής αποστασιοποίησής του από τον ΣΥΡΙΖΑ έθεσε ο Ευάγγελος Αντώναρος, μιλώντας στην ΕΡΤ ενώ με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις και την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από την προεδρία του κόμματος, υπογράμμισε ότι: «όπως πηγαίνουν τα πράγματα, πολύ σύντομα δεν θα έχω κανένα λόγο να έχω πολιτική συνάφεια με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Αφορμή της δυσαρέσκειας του κ. Αντώναρου, όπως είπε στην ΕΡΤ, είναι «οι επίδοξοι διάδοχοι» του κ. Τσίπρα λέγοντας χαρακτηριστικά «Σαν να επιχαίρουν που έφυγε ο Αλέξης Τσίπρας και σαν να περιμένανε τη στιγμή για να αναλάβουν τη διαδοχή. Αυτά είναι αστεία πράγματα (…) Αναφέρομαι σε όλους αυτούς που αναφέρονται στα δημοσιεύματα. (…) Εγώ χαίρομαι και σέβομαι τον κύριο Σακελλαρίδη, ο οποίος προ ολίγου, αν δεν κάνω λάθος με επώνυμη δήλωσή του σε ραδιόφωνο, είπε ότι δεν μετέχει σε αυτή την κούρσα».

Ο κ. Αντώναρος εξέφρασε για άλλη μια φορά τη στήριξή του στον απερχόμενο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κανείς από αυτούς δεν μπορεί να διαδεχθεί επάξια, το λέω ξεκάθαρα, τον Αλέξη Τσίπρα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments