Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Εκλογή προέδρου στις αρχές Σεπτεμβρίου πρότεινε ο Σβίγκου

ΣΥΡΙΖΑ: Εκλογή προέδρου στις αρχές Σεπτεμβρίου πρότεινε ο Σβίγκου

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Οι Διονύσης Καλαματιανός και η Σία Αναγνωστόπουλου έχουν προταθεί για γραμματείς της Κεντρικής Ομάδας - Για τη θεση της γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας προτάθηκε την Θεοδώρα Τζάκρη

Την εκλογή προέδρου από τη βάση στις αρχές Σεπτεμβρίου, πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές πρότεινε η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου. Στην ίδια πρόταση, η γραμματέας του κόμματος ορίζει τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής στις 13 Ιουλίου και το διαρκές συνέδριο στα τέλη Αυγούστου, ώστε να ακολουθήσει η εκλογή του νέου προέδρου.

Νωρίτερα, προτάθηκε ομόφωνα για πρόεδρος της Κεντρικής Ομάδας ο Σωκράτης Φάμελλος, ενώ για αντιπρόεδρος της Βουλής προτάθηκε η Όλγα Γεροβασίλη, η οποία φαίνεται να απολαμβάνει της αποδοχής απ’ όλες τις συνιστώσες.

Οι Διονύσης Καλαματιανός και η Σία Αναγνωστόπουλου έχουν προταθεί για γραμματείς της ΚΟ, με τον πρώτο να έχει το προβάδισμα στις προτιμήσεις των μελών της Γραμματείας.

Για τη θεση της γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας προτάθηκε την Θεοδώρα Τζάκρη.

Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε λίγο πριν τις 2 και θ συνεχιστεί έως ότου αποφασιστεί το χρονοδιάγραμμα των διεργασιών για την εκλογή νέου προέδρου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments