Lifestyle

Emilia Vodos: «Το αγόρι μου με παράτησε όταν πήγα στο My Style Rocks»

Emilia Vodos: «Το αγόρι μου με παράτησε όταν πήγα στο My Style Rocks»

Πηγή Φωτογραφίας: Glance.gr

«Αυτός και ο πατέρας μου, μου έκλεισαν το τηλέφωνο, θύμωσαν πάρα πολύ» δήλωσε η Emilia Vodos

Η Emilia Vodos μίλησε για τον τελικό του «My Style Rocks» τη νίκη της Όλγας Κολτίδα, αλλά και την αντίδραση των δικών της ανθρώπων, όταν τους ανακοίνωσε ότι θα λάβει μέρος στο τηλεπαιχνίδι μόδας.

View this post on Instagram

A post shared by Emilia Aimmy Vodos (@emiliavodos)

Η φιναλίστ του τηλεοπτικού πρότζεκτ που ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες, βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό μας», όπου σχολίασε το εξής για τη νίκη της άλλης παίκτριας: «Το Tik Tok αντέδρασε, το Twitter αντέδρασε, έπρεπε να βγω να πω εγώ κάτι σε αυτόν τον κόσμο. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για την Όλγα και το λέω ειλικρινά. Της έστειλα και μήνυμα και της είπα: “Σ΄αγαπώ πάρα πολύ, το άξιζες, ξέρω ότι έρχεται κάτι πολύ όμορφο για σένα”».

Όσο για το πώς αντέδρασαν οι δικοί της άνθρωποι, όταν ενημερώθηκαν για τη συμμετοχή της στην εκπομπή μόδας, η Emilia Vodos είπε: «Όταν είπα στη σχέση μου και στον πατέρα μου ότι θα πάω στο My Style Rocks μου κλείσανε το τηλέφωνο και… γεια σας! Δεν τους ξαναείδατε ποτέ. Θύμωσαν πάρα πολύ. Το αγόρι μου με χώρισε την πρώτη μέρα. Μου λέει “δεν υπάρχει περίπτωση να μπεις εκεί”. Δεν του αρέσουν καθόλου, ούτε του πατέρα μου, δεν θέλουν».

Παρόλα αυτά, όπως ανέφερε άλλαξαν σύντομα γνώμη: «Ουσιαστικά δεν χωρίσαμε ποτέ, αλλά τώρα έχουν γίνει οι πιο μεγάλοι θαυμαστές μου» είπε η Emilia Vodos.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments