ΟΤΑ

Μποκέας: «Η σημερινή υπογραφή σηματοδοτεί το Μαλεβίζι που αλλάζει»

Μποκέας: «Η σημερινή υπογραφή σηματοδοτεί το Μαλεβίζι που αλλάζει»

Πηγή Φωτογραφίας: otavoice.gr

ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ

«Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για το Μαλεβίζι, μια μεγάλη μέρα για το Γάζι. Η εμβληματική ανάπλαση της Ελευθερίου Βενιζέλου ξεκινά από το ύψος της Ανόδου και μαζί της ξεκινά και η πρώτη εφαρμογή του Σχεδίου Πόλης της Αγίας Μαρίνας που κυρώσαμε με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη. Οι σημερινές υπογραφές είναι γραμμένες με το μελάνι των δημοτών μας και σηματοδοτούν το Μαλεβίζι που αλλάζει, το Γάζι που αλλάζει και γίνεται πόλη σύγχρονη και προσβάσιμη. Ένα μεγάλο βήμα, με προϋπολογισμό μελέτης που αγγίζει το 1.000.000€ για το Μαλεβίζι που τους αγκαλιάζει όλους και έρχεται πιο κοντά στις σύγχρονες ανάγκες των κατοίκων και των επισκεπτών του.

Ένα θερμό ευχαριστώ στoν ΑΔΜΗΕ και την ΑΡΙΑΔΝΗ Interconnection, καθώς η ανάπλαση στο συγκεκριμένο τμήμα υλοποιείται με δωρεά έργου από τα ανταποδοτικά οφέλη που διεκδικήσαμε και καταφέραμε στο πλαίσιο της Ηλεκτρικής Διασύνδεσης Κρήτης – Αττικής.

Ευχαριστώ θερμά την εταιρεία ΤΕΡΝΑ Α.Ε. που με δική της δωρεά εκπονήθηκε η σημαντική υδραυλική μελέτη χωρίς την οποία δεν θα μπορούσε να προχωρήσει το έργο. Μια μελέτη που εκπόνησε ο εξειδικευμένος μελετητής Γιάννης Γαλερίδης, που δυστυχώς χάσαμε τόσο ξαφνικά από κοντά μας.

Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Κρήτης για την Προγραμματική Σύμβαση που υπογράψαμε και μας δίνει τη δυνατότητα να παρέμβουμε ολοκληρωτικά στο οδικό δίκτυο της περιοχής. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν να φτάσουμε σήμερα εδώ: πρωτίστως στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας, τη Διευθύντρια Ρένα Παπαδάκη και τις Προϊσταμένες Βούλα Κουτάντου και Μαρία Γρηγοράκη, στον Αντιδήμαρχο Γιώργο Πετούση, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλη Παρασύρη, τους Αντιδημάρχους, τον Πρόεδρο Σπύρο Καλλέργη και συνολικά τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου συμπεριλαμβανομένων των μελών της αντιπολίτευσης για την εποικοδομητική συνεργασία.

Την ερχόμενη εβδομάδα συνεδριάζουν τα συλλογικά όργανα για τις αναγκαίες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που οφείλουν να συνοδεύουν το έργο και ξεκινάμε!

Για το Μαλεβίζι που αλλάζει πολύ, με σταθερά βήματα και ξεκάθαρους στόχους.» δήλωσε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης για την ανάπλαση της Ελευθερίου Βενιζέλου στην περιοχή της Ανόδου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments