Lifestyle

Emilia Vodos: «Δεν περίμενα να είμαι η πιο viral παίκτρια σε όλο το My style Rocks»

Emilia Vodos: «Δεν περίμενα να είμαι η πιο viral παίκτρια σε όλο το My style Rocks»

Πηγή Φωτογραφίας: Queen.gr

«Θα προτιμούσα να παρουσιάζω το My Style Rocks, παρά να είμαι στην κριτική επιτροπή», λέει η Emilia Vodos.

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» και τη Σοφία Μανουσακίδου έδωσε συνέντευξη η Emilia Vodos, η οποία μίλησε για την εμπειρία της στο My Style Rocks, ενώ τόνισε πως σε πάνελ θα πήγαινε μόνο ως παρουσιάστρια.

View this post on Instagram

A post shared by Emilia Aimmy Vodos (@emiliavodos)

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα είμαι το πιο viral κορίτσι που έχει περάσει ποτέ από το My Style Rocks. Μοναδική εμπειρία, θα την έκανα ξανά και ξανά από την αρχή. Ήθελα πολύ να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε. Δεν με ενόχλησε καθόλου, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για την Όλγα, είμαι χαρούμενη και για εμένα που έκανα όλα αυτά, που απέκτησα αυτό το υπέροχο κοινό και από εδώ και πέρα συνεχίζουμε δυναμικά. Δεν έχω μετανιώσει καθόλου για την επίδειξη πλούτου που έκανα, γιατί αυτές είναι και οι ατάκες που με ανέδειξαν και έγιναν viral. Είμαι πολύ χαρούμενη για όσα έγιναν εκεί μέσα», είπε αρχικά η Emilia Vodos.

Η Emilia Vodos είπε στη συνέχεια: «Θα προτιμούσα να παρουσιάζω το My Style Rocks, παρά να είμαι στην κριτική επιτροπή. Ο ρόλος της παρουσιάστριας είναι πιο εύκολος, διότι ξέρω πολύ καλά τι συμβαίνει εκεί μέσα. Σε πάνελ θα πήγαινα μόνο ως παρουσιάστρια ή συμπαρουσιάστρια, όχι στο υπόλοιπο πάνελ. Δεν πρόκειται να καθόμουν να σχολιάσω, δεν θα το κάνω εγώ αυτό. Το έκανα στο My Style Rocks, σχολίαζα, έκρινα, αλλά τώρα στην έξω στη ζωή μου θέλω να είμαι χαλαρή και όπως θέλω εγώ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments