Αθλητισμός

Λουτσέσκου: «Όταν χάνουμε είμαι λίγο… ηλίθιος…»

Λουτσέσκου: «Όταν χάνουμε είμαι λίγο… ηλίθιος…»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Τι είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη φιλική νίκη του ΠΑΟΚ επί της Γκενκ...

O ΠΑΟΚ νίκησε με 2-1 την Γκενκ στο τρίτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους και ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στην κάμερα του PAOK TV για τα συμπεράσματα που έβγαλε από αυτό το παιχνίδι.

Όσα είπε ο Λουτσέσκου:

«Σήμερα κερδίσαμε οπότε είμαι η φυσιολογική έκδοση του εαυτού μου, όταν χάνουμε είμαι λίγο… ηλίθιος. Έχουμε δυνατότητα να προσεγγίσουμε τη σειρά των αγώνων με πολύ κίνητρο και αυτοπεποίθηση. Είναι μία καλύτερη επικοινωνία και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ο χρόνος μοιράστηκε, θέλαμε να έχουν οι ποδοσφαιριστές τον ίδιο χρόνο συμμετοχής. Πραγματικά βιαζόμαστε για να μπορέσουμε να φέρουμε περισσότερη κατανόηση και χημεία μεταξύ τους. Ακόμη και σήμερα οδηγηθήκαμε να χρησιμοποιήσουμε ποδοσφαιριστές σε διαφορετικές θέσεις, είναι κάτι θετικό που μας δίνει περισσότερες λύσεις και διαφορετική αντιμετώπιση σε κάποιες καταστάσεις».

Για το σημερινό φιλικό: «Η δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι τώρα αρχίζει να δείχνει σε εμάς πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα δύο παιχνίδια που έρχονται, έχουμε κίνητρο, αυτοπεποίθηση. Οι παίκτες έχουν κατανόηση για το τι θέλουμε να κάνουμε. Έχουμε καλή επικοινωνία. Πήρανε 60 λεπτά κάποιοι παίκτες. Θέλουμε να δώσουμε τον ιδιο χρόνο σε όλους. Θα έχουμε άλλα δύο παιχνίδια και στοχεύουμε κάποιοι να πάρουν μεγαλύτερο όγκο λεπτών, ακόμα και 90 λεπτά για να είμαστε πιο έτοιμοι».

Για τους Μπάμπα και Κεντζιόρα: «Έχουμε ακόμη δύο ποδοσφαιριστές που δεν ήταν στο υπόλοιπο γκρουπ, τους Κεντζιόρα και Μπάμπα, ήταν στις εθνικές τους ομάδες, ζητάμε να κάνουν μία έξτρα προσπάθεια, τους χρειαζόμαστε το συντομότερο. Έχουν εμπειρία και προσωπικότητα, μπορούν να βελτιώσουν το γκρουπ».

Για τις κουβέντες που είχε με τους Νάρεϊ και Κοτάρσκι, αλλά κι άλλους παίκτες μετά τις προπονήσεις: «Πρέπει να έχουμε επικοινωνία με τους παίκτες, είναι σημαντικά τα τετ α τετ. Είναι πολύ σημαντική η επικοινωνία μεταξύ εμού και των παικτών. Πολλές φορές μιλάμε για το ποδόσφαιρο, άλλες μιλάμε για τις οικογένειές τους, για την ασφάλειά τους, την αυτοπεποίθησή τους. Είναι κάτι που θα συνεχιστεί».

Για τις φήμες που υπάρχουν για πολλούς παίκτες για πιθανές πωλήσεις: «Οι φήμες είναι φήμες, πάντα θα υπάρχουν. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε τα ματς με την Μπεϊτάρ. Ο Κάλεντ μας έλειψε πέρυσι πολύ. Προσπαθεί να επανέλθει στο επίπεδο που ήταν και του κάνει καλό να μιλάμε μεταξύ μας για να ενισχύσουμε την αυτοπεποίθησή του. Ο Κοτάρσκι είναι νεαρός ακόμα, έχει μεγάλη πίεση, ήταν πρόσφατα και στο Euro και ήθελα να δω σε τι κατάσταση βρίσκεται το μυαλό του. Ξαναλέω οι φήμες υπάρχουν, αλλά τις κρατάμε μακριά από εμάς».

Για το ρόστερ του: «Αυτό που είναι σημαντικό και θέλω είναι να έχουμε ένα καλό παιχνίδι. Σκόραραν και από ένα γκολ διαφορετικοί παίκτες και αυτό με κάνει χαρούμενο. Παίρνουν εμπειρίες γιατί αυτοί είναι οι ποδοσφαιριστές που θα στηριχτούμε κυρίως στα ματς με την Μπεϊτάρ».

Για τους λόγος που μπορεί να χαμογελά μετά το αποψινό φιλικό: «Η δουλειά με κάνει να χαμογελάω. Οι λεπτομέρειες είναι σημαντικές και μέσω της δουλειάς έρχεται η αυτοπεποίθηση και η καλή εικόνα. Καθετί που συμβαίνει κριτικάρεται ή αποθεώνεται πολύ, δουλειά μας είναι να έχουμε ισορροπία και να διαχειριζόμαστε καταστάσεις. Εμείς θα συνεχίσουμε τη δουλειά και έχουμε ως στόχο να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο».

Για τους Τσιγγάρα και Εκόνγκ: «Ο Εκόνγκ είναι νορμάλ, θέλει χρόνο να συνηθίσει το παιχνίδι μας, είναι ένας πολύ έξυπνος παίκτης και σαν άτομο, πολύ ποιοτικός. Με τον Τσιγγάρα είχαμε κουβέντες μετά τα φιλικά με πράγματα που πρέπει να διορθώσει, είναι κάτι που έγινε και τον βοηθάει να έχει την σημερινή εικόνα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments