Αθλητισμός

“Πολιορκία” για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ

“Πολιορκία” για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Πολλές οι ομάδες που... πολιορκούν τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ φέρεται να απασχολεί αρκετές ομάδες από το εξωτερικό και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν τον τελευταίο διάστημα.

Ο Μολδαβός μπακ έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων και όπως αποκαλύπτουν στη Γαλλία, άλλη μια ομάδα προστέθηκε στην… κούρσα για την υπογραφή του.

Τι αναφέρει το footmercato; Πως η Λοριάν εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του αμυντικού του Ολυμπιακού. Οι σειρήνες από τη Γαλλία δε σταματούν, καθώς αυτή είναι η τρίτη ομάδα του Ligue 1 που συνδέεται με τον Μολδαβό οπισθοφύλακα.

Λιλ και Ναντ δείχνουν να έχουν εδώ και καιρό σημειωμένο το όνομα του Ρέαμπτσιουκ στο μπλοκάκι τους, με τη Λοριάν να μπαίνει… σφήνα στην υπόθεση.

Ο Μολδαβός αριστερός μπακ, ο οποίος έχει ως μάνατζέρ του τον άλλοτε σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Ντέκο, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2025, ενώ πέρσι αγωνίστηκε σε 45 παιχνίδια, έχοντας 1 γκολ και 6 ασίστ στο ενεργητικό του σε 3.782 λεπτά συμμετοχής. Συνολικά με την ερυθρόλευκη φανέλα μετράει 120 συμμετοχές, με 3 γκολ και 10 ασίστ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments