Αθλητισμός

ΠΑΟΚ και Βάσκο Ντα Γκάμα για Καρασκάλ

ΠΑΟΚ και Βάσκο Ντα Γκάμα για Καρασκάλ

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο

Στην Βραζιλία θεωρούν τον Δικέφαλο ως έναν από τους βασικούς διεκδικητές του Κολομβιανού

Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Χόρχε Καρασκάλ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, γνωρίζοντας πάντως ότι πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση.

Στην Βραζιλία πάντως θεωρούν ότι ο Δικέφαλος είναι ο βασικός ανταγωνιστής της Βάσκο Ντα Γκάμα που θέλει να αποκτήσει τον 25χρονο Κολομβιανό, σε μια προσπάθεια να καλύψει το χαμένο έδαφος στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα, οι Βραζιλιάνοι κάνουν λόγο για κούρσα ανάμεσα στις δυο ομάδες που συναγωνίζονται ποια θα καταφέρει να πείσει τους Ρώσους και να αποκτήσει προβάδισμα για την απόκτηση του Καρασκάλ.

Σε κάθε περίπτωση ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον παίκτη, που μπορεί να δώσει επιπλέον ποιότητα στο αριστερό άκρο της επίθεσης αλλά και στον άξονα, όμως θα πρέπει να υπερκεράσει το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων εκτός από την Βάσκο Ντα Γκάμα για να τον αποκτήσει.

Οι συνθήκες πλειστηριασμού που δημιουργούνται πάντως γύρω από τον Καρασκάλ, δεν ευνοούν τον Δικέφαλο.

Ο 25χρονος (σ.σ. 25/5/1998) είναι διεθνής ποδοσφαιριστής που μπορεί να παίξει τόσο στο “10” όσο και στα άκρα της επίθεσης και έχει μια πλούσια καριέρα. Σε ηλικία μόλις 18 ετών πήρε μεταγραφή από την Μιλιονάριος στην Σεβίλλη και ένα χρόνο αργότερα παραχωρήθηκε δανεικός στην Καρπάτι.

Εν συνεχεία πήγε στην Ρίβερ Πλέιτ πριν τον αποκτήσει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας τον Φεβρουάριο του 2022. Στην ομάδα από τη Ρωσία έως τώρα μετράει 47 εμφανίσεις με 7 τέρματα και 7 ασίστ σύμφωνα με το sport24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments