Ελλάδα

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους: Αυτοκτόνησε 7 μηνών έγκυος και η τραγική εικόνα που αντίκρυσαν οι αστυνομικοί

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους: Αυτοκτόνησε 7 μηνών έγκυος και η τραγική εικόνα που αντίκρυσαν οι αστυνομικοί

Πηγή Φωτογραφίας: Irish Mirror

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
23χρονη έγκυος: Αυτοκτόνησε και τα τρία παιδιά της βρέθηκαν νεκρά στο σπίτι της

Η 23χρονη Φιόνα Άντερσον έδωσε το πιο τραγικό τέλος στη ζωή της, όταν πήδηξε από ταράτσα parking ύψους 12 μέτρων. Η νεαρή δεν άντεξε το γεγονός ότι ο σύζυγός της… σκόπευε να την εγκαταλείψει για μια άλλη γυναίκα.

«Η μανούλα θα σας αγαπάει για πάντα και δεν πρόκειται να σας αφήσει ποτέ». Αυτό ήταν το τελευταίο μήνυμα που πόσταρε στο facebook η 23χρονη, λίγες ώρες πριν πηδήξει από την ταράτσα. Ενώ ταυτόχρονα ανέβασε και ένα σκαναρισμένο υπερηχογράφημα που έδειχνε ότι ήταν έγκυος επτά μηνών με κοριτσάκι το οποίο σκόπευε να ονομάσει Έβαλι.

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.