Ελλάδα

Φρίκη στα Χανιά: Βρέθηκε τεμαχισμένο πτώμα – Μετά το κεφάλι εντοπίστηκαν και τα δύο πόδια

Φρίκη στα Χανιά: Βρέθηκε τεμαχισμένο πτώμα – Μετά το κεφάλι εντοπίστηκαν και τα δύο πόδια

Πηγή Φωτογραφίας: ZARPANEWS.GR

Πρόκειτια για μελαχρινό άνδρα πιθανότατα ασιατικής καταγωγής ηλικίας 30 – 40 ετών

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αστυνομικές αρχές στα Χανιά από το μεσημέρι της Τρίτης για την διαλεύκανση του απίστευτου εγκλήματος το οποίο αποκαλύφθηκε τυχαία κατά την διαδικασία διαλογής των αναμεμειγμένων απορριμμάτων στο εργοστάσιο της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων στο Ακρωτήρι Χανίων.

Σύμφωνα με το Flashnews.gr, εργαζόμενοι στην διαλογή με τα χέρια, περίπου στις 15:30, με φρίκη είδαν από μια σακούλα να βγαίνει ένα ανθρώπινο κεφάλι και άμεσα ενημέρωσαν τις Αρχές.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ενώ αρχικά υπήρχε η εντύπωση ότι επρόκειτο για κεφάλι γυναίκας, τελικά διαπιστώθηκε ότι είναι κεφάλι μελαχρινού άντρα πιθανότατα ασιατικής καταγωγής ηλικίας 30 – 40 ετών. Μάλιστα η κατάσταση του μακάβριου ευρήματος υποδηλώνει ότι το αποτρόπαιο έγκλημα πρέπει να έγινε το τελευταίο δεκαήμερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικές αρχές που διερευνούν την υπόθεση θεωρούν ως δεδομένο ότι τα υπόλοιπα μέλη του – προς το παρόν – αγνώστου ταυτότητας άντρα, θα έχουν διαμοιραστεί σε άλλες σακούλες και οι σχετικές έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Μάλιστα λίγες ώρες μετά, εντοπίστηκαν και τα κάτω άκρα του σε άλλη σακούλα. Πάντως σημείο κλειδί αποτελεί η ανεύρεση των χεριών του, προκειμένου να γίνει δυνατή η λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Κρίσιμο επίσης είναι να εξακριβωθεί και η προέλευση του απορριμματοφόρου, καθώς στο εργοστάσιο πηγαίνουν απορρίμματα από όλους τους Δήμους του νομού Χανίων.

Στο εργοστάσιο της ΔΕΔΙΣΑ εκτός από την αστυνομία μετέβη και ιατροδικαστής, ενώ να σημειωθεί ότι στις αστυνομικές αρχές δεν έχει δηλωθεί κάποια εξαφάνιση.

Πάντως η εξιχνίαση του εγκλήματος θεωρείται ιδιαίτερης δυσκολίας λόγω της κλειστής κοινότητας των αλλοδαπών ασιατικής καταγωγής στους οποίους αναμένεται να στραφούν οι έρευνες των διωκτικών αρχών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments