Αθλητισμός

Δυσκολεύει η μεταγραφή του Οζντόεφ στον ΠΑΟΚ

Δυσκολεύει η μεταγραφή του Οζντόεφ στον ΠΑΟΚ

Πηγή Φωτογραφίας: top10.gr

Ο ατζέντης του Μαγκομέντ Οζντόεφ δήλωσε πως σταματά τη συνεργασία μαζί του και ο πρόεδρος της Καραγκιουμρούκ ότι απέρριψε την πρόταση του ΠΑΟΚ

Η αισιοδοξία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ ότι το θέμα του Μαγκομέντ Οζντόεφ θα μπορούσε να κλείσει μέσα στο Σαββατοκύριακο δεν επιβεβαιώθηκε.

Η κατάσταση με τον Ρώσο μέσο αντιθέτως φαίνεται να περιπλέκεται ακόμη περισσότερο. Από την μια ο, πάντα λαλίστατος, ατζέντης Ανζόρ Γκαργκάεφ, δήλωσε πως σταματά να συνεργάζεται πλέον μαζί του:

“Θέλω να πω ότι από σήμερα σταματάω κάθε σχέση με τον Μαγκομέντ Οζντόεφ στο ποδοσφαιρικό κομμάτι. Είναι ένας ενήλικας που μπορεί να πάρει αποφάσεις. Καταλαβαίνει όλες τις πτυχές των θεμάτων, όχι χειρότερα από εμένα.

Νομίζω ότι δεν έχω τίποτα να του δώσω” είπε ο μέχρι σήμερα εκπρόσωπος του 30χρονου χαφ και κανείς δεν μπορεί να αξιολογήσει αν η συγκεκριμένη εξέλιξη θα επηρεάσει και με πιο τρόπο την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να τον αποκτήσει.

Από την άλλη πλευρά και ο πρόεδρος της Καραγκιουμρούκ σε δηλώσεις, που επίσης έγιναν σε ρωσικά ΜΜΕ, τόνισε πως έχει ήδη απορρίψει την πρόταση του Δικεφάλου για τον Οζντόεφ. “Ο σύλλογος έχει δεχθεί μία πρόταση από τον ΠΑΟΚ για την μεταγραφή του Οζντόεφ, την οποία όμως απέρριψα” είπε ο Σουλεϊμάν Χουρμά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments