Αθλητισμός

Στη μάχη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων μπαίνει ο Αρης

Στη μάχη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων μπαίνει ο Αρης

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Στη μάχη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων μπαίνει σήμερα (18:00, Metropolis 95,5 – Novasports 2) ο Αρης κόντρα στην Αραράτ της Αρμενίας, στο πρώτο παιχνίδι του ζευγαριού για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Οι Κιτρινόμαυροι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους στην πρωτεύουσα της χώρας, το Γερεβάν, δίχως άλλα προβλήματα και έχουν ξεκάθαρο στόχο να κάνουν το πρώτο βήμα για την παρουσία τους στον γ’ προκριματικό από σήμερα με μία νίκη που θα τους δώσει προβάδισμα ενόψει του αγώνα της επόμενης Πέμπτης στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο Αρης είναι καλύτερη ομάδα, πιο ποιοτική, πιο έμπειρη αλλά επειδή την έχει πατήσει κατά το παρελθόν και δεν είναι ακόμη στο επίπεδο ετοιμότητας που θα δούμε στο επόμενο διάστημα, πρέπει να έχει χαμηλούς τόνους και να μην κοιτάξει υπεροπτικά τα δύο παιχνίδια με τους Αρμένιους. Στόχος των Κιτρινόμαυρων είναι να κάνουν τη μισή δουλειά στο Γερεβάν, ώστε να μην αγχωθούν και βάλουν πιο δύσκολα στο δεύτερο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη.

Ο προπονητής του Αρη γνωρίζει καλά ότι για να συμβεί αυτό χρειάζεται η ομάδα του να εμφανιστεί διαβασμένη και απολύτως συγκεντρωμένη σε αυτό που θέλει να πετύχει. Και ακριβώς επειδή ακόμη ο Αρης δεν είναι στο επίπεδο ετοιμότητας που θέλει, λόγω των πολλών μεταγραφών που έγιναν σε έναν μήνα, ο Τερζής προσανατολίζεται σε μια ενδεκάδα χωρίς πολλά ρίσκα και με τους… παλιούς να σηκώνουν το βάρος, όντας καλύτερα προσαρμοσμένοι σε αυτό που θέλει ο προπονητής.

Όπως φάνηκε από τις δοκιμές που έγιναν, οι οκτώ από τους 11 στο βασικό σχήμα θα είναι παίκτες που έχουν παίξει μαζί και την περασμένη σεζόν. Με προφανή στόχο να έχει το γκρουπ μια ομοιογένεια και να γίνει πιο εύκολα η προσαρμογή των νέων παικτών στην ενδεκάδα. Στην άμυνα οι τέσσερις από τους πέντε θα είναι γνώριμοι από την περασμένη σεζόν. Κουέστα στο τέρμα, Εμπακατά στο δεξί άκρο, Φαμπιάνο με Οντουμπάτζο στόπερ και τον Ματαρίτα μοναδικό νέο πρόσωπο στο αριστερό άκρο. Στα χαφ, ελλείψει Ντουκουρέ, στο έξι θα αγωνιστεί ο Ζουλ με τους Νταρίντα και Ρουπ να είναι οι δύο εσωτερικοί μέσοι. Στην επίθεση ο Αρης θα στηριχτεί στον περσινό του φορ, τον Αντρε Γκρέι αφού ο Μορόν είναι ακόμη ανέτοιμος και φυσικά τον Πάλμα στο ένα άκρο, με τον Μενέντες να έχει προβάδισμα για το άλλο έναντι του Κάρλσον που όμως έχει κι αυτός τις πιθανότητές του αφού έχει αγωνιστικό ρυθμό.

Πηγή: metrosport.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments