Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Η Σπαρτάκ Μόσχας ανέβασε την προσφορά της για τον Ρέαμπτσουκ

Ολυμπιακός: Η Σπαρτάκ Μόσχας ανέβασε την προσφορά της για τον Ρέαμπτσουκ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Η Σπαρτάκ Μόσχας ανέβασε την προσφορά της για τον Ρέαμπτσουκ και προσφέρει στον Ολυμπιακό 5 εκατομμύρια ευρώ.

Επιμένει η Σπαρτάκ Μόσχας για την απόκτηση του Όλεγκ Ρέαμπτσουκ. Σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό, η ομάδα της Ρωσίας τα έχει βρει σε όλα (ετήσιες αποδοχές και χρονική διάρκεια του συμβολαίου του) με τον Μολδαβό αριστερό μπακ και προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Μετά την σκληρή στάση των «ερυθρόλευκων» στο θέμα του διεθνούς αμυντικού, τον οποίο έθεσαν εκτός ομάδας λόγω των κρυφών συνομιλιών του με την Σπαρτάκ Μόσχας, η τελευταία έκανε την επόμενη κίνησή της, επιδιώκοντας να δώσει τα χέρια με την πειραϊκή ΠΑΕ.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η Σπαρτάκ φέρεται να ανέβασε την προσφορά της στα 5.000.000 ευρώ (αρχικά, έδινε 3.000.000 και στη συνέχεια πήγε στα 4.000.000) και, μάλιστα, εμφανίζεται να προσφέρει και μπόνους στον Ολυμπιακό (που αγγίζει το 1.000.000 ευρώ) ανάλογα με την επίτευξη στόχων.

Εφόσον, επιβεβαιωθούν οι παραπάνω πληροφορίες, τότε η ρωσική ομάδα θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των «ερυθρόλευκων» και από εκεί και πέρα θα ανοίξει ο δρόμος για τη μεταγραφή του Ρέαμπτσουκ.

Παράλληλα, πάντως, την περίπτωση του Μολδαβού αμυντικού παρακολουθούν τρεις γαλλικές ομάδες, οι οποίες δεν αποκλείεται να μπουν σφήνα στην υπόθεση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments