Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ο Μπορέ στη λίστα των ερυθρόλευκων

Ολυμπιακός: Ο Μπορέ στη λίστα των ερυθρόλευκων

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot skai.gr

Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Ραφαέλ Μπορέ με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για πρόταση των ερυθρόλευκων στην Άιντραχτ.

Οι Γερμανοί έχουν συμβόλαιο με τον 27χρονο Κολομβιανό μέχρι το 2025, ωστόσο είναι έτοιμοι να ακούσουν προτάσεις για την πώλησή του.

Ο Ολυμπιακός είναι η μία ομάδα που ενδιαφέρεται για εκείνον, ενώ ανάμεσα στους υπόλοιπους μνηστήρες είναι και η Λιόν η οποία τον έχει εδώ και καιρό στο στόχαστρό της.

Ο Ραφαέλ Σάντος Μπορεί Μάρεϊ όπως είναι το πλήρες όνομά του αγωνίζεται κυρίως στην κορυφή της επίθεσης και έχει ύψος 1,74μ. Μπορεί να παίξει τόσο ως δεύτερος επιθετικός όσο και δεξιά στην επίθεση.

Είναι 24 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της Κολομβίας με την οποία έχει πετύχει και τρία γκολ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ντεπορίβο Κάλι και το 2015 απέκτησε τα δικαιώματά του η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Εκείνη τον έδωσε ξανά δανεικό στην Ντεπορτίβο Κάλι και έπειτα στην Βιγιαρεάλ πριν αποκτήσει τα δικαιώματά του η Ρίβερ Πλείτ το καλοκαίρι του 2017 έναντι 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης τον απέκτησε ως ελεύθερο το καλοκαίρι του 2021. Σε αυτή τη διετία έχει αγωνιστεί 92 φορές με τη γερμανική ομάδα έχοντας 15 γκολ και 12 ασίστ.

Συνολικά έχει αγωνιστεί 334 φορές στην καριέρα του σε όλες τις διοργανώσεις και μετρά 101 γκολ και 39 ασίστ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments