Lifestyle

23 χρόνια μετά αγνώριστος ο Στέφανος ο γυμναστής της Ελένης Βλαχάκη στην Αράχωβα

23 χρόνια μετά αγνώριστος ο Στέφανος ο γυμναστής της Ελένης Βλαχάκη στην Αράχωβα

Πηγή Φωτογραφίας: Glance.gr

Πέρασαν 25 χρόνια από την πρώτη προβολή του Κωνσταντίνου και Ελένης, όμως οι διαρκείς επαναλήψεις σε λούπα των επεισοδίων της σειράς του Χάρη Ρώμα έχει αφήσει ένα περίεργο αίσθημα στο τηλεοπτικό κοινό ότι οι ηθοποιοί που συμμετείχαν δεν έχουν αλλάξει από τότε.

Στην πραγματικότητα έχουν αλλάξει οι περισσότεροι πάρα πολύ και χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του ηθοποιού Ευδόκιμου Τσολακίδη, ο οποίος έπαιξε στη σειρά στον ρόλο του γυμναστή Στέφανου, στο θέρετρο του επεισοδίου «Στα όρη στ’ άγρια βουνά».

View this post on Instagram

A post shared by evdokimos tsolakidis (@evdokimos_tsolakidis_official)

Τότε ο ηθοποιός ήταν 37 ετών και είχε τη χαρακτηριστική βαμμένη ξανθή κόμη. Τα χρόνια όμως πέρασαν και ο ίδιος έκανε πολλά, πάρα πολλά, όχι μόνο γύρω από την υποκριτική.

Σπούδασε στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου της Ρώμης. Είναι αριστούχος της δραματικής σχολής του Κ.Θ.Β.Ε. και μετά την αποφοίτηση του επέστρεψε στη Ρώμη όπου για δύο χρόνια έκανε ελεύθερες σπουδές πάνω στο θέατρο.

Με υποτροφία του αμερικανικού κράτους (Fulbright Foundation) σπούδασε κριτική και σκηνοθεσία στο HB Studio της Νέας Υόρκης. Την ίδια περίοδο παρακολούθησε μαθήματα στο Actor’s Studio.

Έχει συνεργαστεί σαν ηθοποιός και σαν σκηνοθέτης με πολλούς θιάσους στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει πάρει μέρος σε κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές. Έχει ταξιδέψει σε όλα σχεδόν τα μήκη και πλάτη του πλανήτη και το καλοκαίρι του 2008 έκανε τον γύρο του κόσμου σε ένα μήνα, φεύγοντας ανατολικά και επιστρέφοντας από τα δυτικά!

Τον Φεβρουάριο του 2004 κυκλοφόρησε το βιβλίο του «Η υποκριτική άνευ διδασκάλου» . Έχει διδάξει Υποκριτική, Τεχνική και Αυτοσχεδιασμό σε διάφορες σχολές της Ελλάδας και του εξωτερικού. Είναι ιδρυτής και καλλιτεχνικός διευθυντής του Θεάτρου των Αλλαγών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments