Πολιτική

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου – Σκέψεις να στηριχθεί αντί του Πατούλη

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου – Σκέψεις να στηριχθεί αντί του Πατούλη

Πηγή Φωτογραφίας: fb Giorgos Papanikolaou

Σε καλό κλίμα η συζήτηση αλλά χωρίς οριστικές αποφάσεις

Σε διαδικασία επίσπευσης φαίνεται πως βρίσκεται ο βηματισμός του κυβερνώντος κόμματος ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, καθώς στο «τραπέζι» είναι η απόσυρση της στήριξης στον νυν περιφερειάρχη Γιώργο Πατουλη. Με αυτό το δεδομένο, συνεπώς, δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου πέρασε σήμερα την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου και είδε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, συζητώντας το ενδεχόμενο καθόδου του στην περιφέρεια Αττικής. Και αυτό γιατί, όπως έλεγαν αρμόδιες γαλάζιες πηγές, η στήριξη της ΝΔ στην υποψηφιότητα του Γιώργου Πατούλη εξακολουθεί να είναι «στον αέρα».

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από το γεγονός ότι ο κ. Πατούλης προ ημερών και ενώ η Ελλάδα καιγόταν από δεκάδες πύρινα μέτωπα, ο Περιφερειάρχης Αττικής, έδωσε το παρόν σε εκδήλωση ομογενών στο Ζάππειο, χορεύοντας… ζεϊμπεκιές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αναζητείται άλλο πρόσωπο προκειμένου να ηγηθεί συνδυασμού στην Περιφέρεια Αττικής, που θα στηριχθεί από την κυβέρνηση. Σε αυτό το κλίμα φαίνεται να τοποθετείται και η σημερινή συνάντηση Μητσοτάκη – Παπανικολάου.

Στο «τραπέζι» του Μεγάρου Μαξίμου βρίσκεται και το όνομα του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Χαρδαλιά.

Οι επόμενες ώρες και μέρες θα δείξουν αν τελικά αποσυρθεί η στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στην υποψηφιότητα Πατούλη, το βέβαιο ωστόσο είναι ότι για τον Περιφερειάρχη Αττικής υπάρχει έντονη ενόχληση στο πρωθυπουργικό μέγαρο.

Ωστόσο, τελευταίες πληροφορίες, αναφέρουν ότι δεν πρέπει να αποκλείεται η εκ νέου στήριξη του κ. Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής από την κυβέρνηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments