Lifestyle

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξαπλώνει στα βράχια και η αμαρτία κρύβεται στα δίχτυα της

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξαπλώνει στα βράχια και η αμαρτία κρύβεται στα δίχτυα της

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

"Φωτιά και λάβρα" η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη νέα της ανάρτηση!

Λίγο πριν βρεθεί και πάλι στις μικρές μας οθόνες, μέσα από το Shopping Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου γεμίζει μπαταρίες και απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που η καλλονή παρουσιάστρια μοιράζεται στιγμιότυπα στα social media που προκαλούν… αλλεπάλληλα εγκεφαλικά στους ακολούθους της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou)

Κάτι τέτοιο συνέβη και την Κυριακή, όταν και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αδιαφόρησε για την ήδη υψηλή θερμοκρασία και δεν άφησε τίποτα όρθιο με την νέα, αποκαλυπτική δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Sunny side up» τόνισε ,λιτά, στη λεζάντα γνωρίζοντας καλά πως ελάχιστοι θα έδειχναν ενδιαφέρον για εκείνην όταν τον πρώτο λόγο στο διαδίκτυο έχει ασφαλώς η εικόνα.

Μέσα από ένα σύντομο φωτογραφικό άλμπουμ, λοιπόν, παρακολουθούμε το μοντέλο και παρουσιάστρια να απολαμβάνει την ακτινοβολία του ηλίου ξαπλωμένη στα βράχια και φορώντας ένα ιδιαιτέρως αποκαλυπτικό, δικτυωτό ρούχο στο οποίο και διαγράφεται το μικροσκοπικό της μπικίνι.

Κανένας διαδικτυακός της φίλος δεν έμεινε μάλλον ασυγκίνητος αν αναλογιστούμε τα 15.000 και πλέον likes που απέσπασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε λίγη μόλις ώρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments