Αθλητισμός

Επιμένουν στην Ισπανία για Ναν και Ολυμπιακό

Επιμένουν στην Ισπανία για Ναν και Ολυμπιακό

Πηγή Φωτογραφίας: sportfm

Νέο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός επιμένει για τον Κέντρικ Ναν και έχει ανεβάσει την προσφορά του στον Αμερικανό για συμβόλαιο δύο ετών.

Ο Κέντρικ Ναν αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού και τα σενάρια γύρω από το μέλλον του Αμερικανού γκαρντ δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ώρες. Μετά το δημοσίευμα από το «Sports Illustrated», ότι ο πρώην παίκτης των Λέικερς και των Γουίζαρντς συμφώνησε με τους Πειραιώτες, ο ίδιος ο Ναν απάντησε στην έντονη φημολογία, κάνοντας λόγο για fake news.

Ωστόσο, στο εξωτερικό επιμένουν ότι οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν σταματήσει να ασχολούνται με την περίπτωση του 27χρονου «μπομπέρ» και περιμένουν να απαντήσει σε νέα βελτιωμένη πρόταση που κατέθεσαν για να τον πείσουν να έρθει στην Ευρώπη για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει ανεβάσει την πρόταση του στην πλευρά του Ναν για διετές συμβόλαιο συνεργασίας, προσφέροντας του 6.000.000 δολάρια και περιμένει μέσα στις επόμενες ώρες την τελική του απόφαση.

Όπως αναφέρει το «Piratas del Basket», ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει πολύ τον Ναν και για αυτό τον λόγο κάνει την οικονομική υπέρβαση με την πρόταση που κατέθεσε. Ο Ναν από την πλευρά του περιμένει να βρει κάτι καλό στο ΝΒΑ, ειδάλλως θα εξετάσει τις εναλλακτικές του και ο Ολυμπιακός είναι μια άκρως δελεαστική περίπτωση, εφόσον δεν βρει αυτό που ψάχνει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Αξίζει να σημειωθεί πως τη φετινή σεζόν βρέθηκε από τους Λέικερς στους Γουίζαρντς με τους οποίους σε 31 παιχνίδια είχε κατά μέσο όρο 7,5 πόντους με 39.2% στα τρίποντα, 1,8 ασίστ και 1,7 ριμπάουντ. Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη του σεζόν στο ΝΒΑ με τους Μαϊάμι Χιτ είχε 15,3 πόντους και 3,3 ασίστ και διεκδίκησε μέχρι ένα σημείο και το βραβείο του rookie της σεζόν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments