Lifestyle

Κατερίνα Στικούδη: «Έχω άγχος για την συνεργασία με την Κριστίνα Αγκιλέρα ήταν ονειρό μου»

Κατερίνα Στικούδη: «Έχω άγχος για την συνεργασία με την Κριστίνα Αγκιλέρα ήταν ονειρό μου»

Πηγή Φωτογραφίας: αρχείου

Κατερίνα Στικούδη: «Έχουμε ετοιμάσει ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, πολύ ωραίες χορογραφίες, φανταστικά κοστούμια».

Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια, ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, την Κριστίνα Αγκιλέρα, αλλά και το ντουέτο με τη Γαλλίδα σταρ, La Zarra.

View this post on Instagram

A post shared by Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin)

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» αναφέρθηκε αρχικά στο «Evidemment», το τραγούδι της με τη La Zarra που εκπροσώπησε τη χώρα της στη Eurovision του 2023.

«Ήταν κάτι πολύ όμορφο, ειλικρινά. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Είναι ένα τραγούδι που με το που το άκουσα για πρώτη φορά, μου άρεσε πάρα πολύ. Έπρεπε να πάει καλύτερα, η αλήθεια είναι» ανέφερε.

Στη συνέχεια, εξέφρασε τον ενθουσιασμό της αναφορικά με τη συμμετοχή της ως opening act στη μεγάλη συναυλία της Κριστίνα Αγκιλέρα για το φετινό Europride που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο στη Μάλτα, δηλώνοντας: «Φυσικά και έχω άγχος, είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Είναι πολύ έντονα τα συναισθήματα, αλλά είμαι συγκεντρωμένη, θέλω να παρουσιάσω κάτι πολύ όμορφο. Έχουμε ετοιμάσει ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, πολύ ωραίες χορογραφίες, φανταστικά κοστούμια».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments