Καιρός

Καιρός αύριο Τρίτη: Περιμένουμε ηλιοφάνεια και λίγες τοπικές

Καιρός αύριο Τρίτη: Περιμένουμε ηλιοφάνεια και λίγες τοπικές

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΡΧΕΙΟΥ

Καιρός αύριο Τρίτη: θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 34-35 βαθμούς

Όμβροι ή καταιγίδες στα βορειοανατολικά, κυρίως σε ορεινά τμήματα. Καλός και ζεστός καιρός στην υπόλοιπη χώρα. Άνεμοι βορείων διευθύνσεων με εντάσεις έως 6 μποφόρ και τοπικά στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Υψηλή και τοπικά πολύ υψηλή επικινδυνότητα εκδήλωσης και εξάπλωσης δασικών πυρκαγιών. Πιο αναλυτικά, την Τρίτη 8 Αυγούστου 2023 σε ολόκληρη τη χώρα αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις. Τις θερμές ώρες της ημέρας οι νεφώσεις στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν, δίνοντας όμβρους ή καταιγίδες σε ορεινά κυρίως τμήματα της Ανατολική Μακεδονίας και της Θράκης. Υψηλή και έως πολύ υψηλή θα είναι η επικινδυνότητα εκδήλωσης και εξάπλωσης δασικών πυρκαγιών.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 14 έως 30 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 18 έως 32-34, στην Ήπειρο από 23 έως 32-34 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 19 έως 35-37, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 23 έως 34-36 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 22 έως 34 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 22 έως 32-34 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 36-37 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 5-6 μποφόρ και στο Ιόνιο βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 6 μποφόρ και ενδεχομένως πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια και λίγες τοπικές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικοί με εντάσεις 3-4 μποφόρ και βαθμιαία βόρειοι βορειοανατολικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ και ενδεχομένως πρόσκαιρα στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 34-35 βαθμούς, αλλά στα ανατολικά οι μέγιστες θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερες.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί με εντάσεις 3-4 μποφόρ και ενδεχομένως πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 32-33 βαθμούς.

Ενημέρωση δελτίου: 13:45

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments