Focus

Ουκρανία: Επέζησε από ενέδρα θανάτου και τώρα είναι η πρωταγωνίστρια στο νέο τεύχος του Playboy

Ουκρανία: Επέζησε από ενέδρα θανάτου και τώρα είναι η πρωταγωνίστρια στο νέο τεύχος του Playboy

Πηγή Φωτογραφίας: BILD.de

Μετά από πολύμηνη θεραπεία αποκατάστασης του προσώπου της η Iryna Bilotserkovets ποζάρει στο εξώφυλλο του πρώτου μετά τον πόλεμο έντυπου Ουκρανικού τεύχους του Playboy, φορώντας ένα μεταλλικό μπικίνι και κάλυμμα στο μάτι της.

Η σύζυγος του βοηθού του δημάρχου του Κιέβου, Βιτάλι Κλίτσκο, είναι το πρόσωπο της πρώτης έντυπης έκδοσης του Playboy στην Ουκρανία μετά το ξέσπασμα του πολέμου.

Η Iryna Bilotserkoverts, μοντέλο και τηλεπαρουσιάστρια ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού φορώντας ένα μεταλλικό μπικίνι, ενώ έχει καλυμμένο το ένα της μάτι, το οποίο έχασε μετά την έναρξη των μαχών με τη Ρωσία.

View this post on Instagram

A post shared by BNN Ukraine | News (@bnnukraine)

Το περιστατικό που την στιγμάτισε Στις 26 Φεβρουαρίου 2022, τρεις μόλις μέρες μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, η Iryna μαζί με τα τρία της παιδιά επέβαιναν στο αυτοκίνητο, όταν δέχθηκαν πυρά σε μία γειτονιά του Κιέβου.

Το περιστατικό θεωρήθηκε απόπειρα δολοφονίας από φιλορωσικές δυνάμεις, ενώ η ίδια είχε δηλώσει πως δεν θυμάται τίποτα από το περιστατικό, παρά μόνο τον έντονο πόνο στο κεφάλι.

Το μοντέλο νοσηλεύτηκε για μήνες σε νοσοκομείο του Βερολίνου.

Τα χειρουργεία και η αποκατάσταση Χρειάστηκαν τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις και επίπονες θεραπείες για την αποκατάσταση της, καθώς πέρα από το χτύπημα στο μάτι η Iryna είχε τραύματα σε όλο της το σώμα.

Οι γιατροί στην Ουκρανία δεν έδιναν μεγάλες πιθανότητες να επιβιώσει, ωστόσο εκείνη τα κατάφερε.

Η ίδια μιλάει στο περιοδικό για το πώς είδε τον εαυτό της στον καθρέφτη την πρώτη φορά μετά την θεραπεία.

«Ένα μάτι λείπει, σωληνάκια εξέχουν από παντού, τα μαλλιά μου ξυρισμένα από τα χειρουργεία. Ράμματα, ουλές, πληγές παντού. Ένιωθα σαν το τέρας του Φρανκεστάιν. Το σαγόνι μου είχε σπάσει σαν κλαδί» αναφέρει.

View this post on Instagram

A post shared by Memeiros Mz (@memeirosmz)

«Σύμβολο αντίστασης» Σήμερα, η Iryna αποτελεί σύμβολο αντίστασης στην πατρίδα της. «Δεν έχω πια όμορφο πρόσωπο, αλλά το υπόλοιπο σώμα μου παραμένει όμορφο» προσθέτει.

Εμφανίζεται για πρώτη φορά στο εξώφυλλο της έκδοσης του Playboy, του πρώτου τεύχους που εκτυπώνεται και κυκλοφορεί μετά το ξέσπασμα του πολέμου και δηλώνει ότι προτεραιότητα της όλο αυτό το διάστημα ήταν να παραμείνει ζωντανή.

«Δεν ήταν θέμα διατήρησης της ομορφιάς μου. Ήταν θέμα αν θα ζούσα ή όχι. Οι γιατροί στην Ουκρανία είπαν ότι δεν θα ζούσα. Εγώ και ο σύζυγος μου δεν συμφωνούσαμε» συμπλήρωσε.

Η Iryna, σήμερα, συνεργάζεται με τις πολιτιστικές δυνάμεις της Ουκρανίας για τη διοργάνωση εκδηλώσεων για τα στρατεύματα.

View this post on Instagram

A post shared by WELT (@welt)

Παρουσιάζεται στο εξώφυλλο του περιοδικού ως μία από τις ηρωίδες της Ουκρανίας, για την έκδοση «Women Sato Astron», η οποία είναι αφιερωμένη στις γυναίκες που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του πολέμου, αλλά δεν έχασαν τη «δίψα» τους για ζωή.

Το Playboy επιβεβαίωσε ότι τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για ιατρικό εξοπλισμό έκτακτης ανάγκης για τον ουκρανικό στρατό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments