Ελλάδα

Χανιά: Συγκλονιστικές μαρτυρίες για το κύκλωμα – «70.000 ευρώ για να πάρεις ένα μωράκι έτοιμο»

Χανιά: Συγκλονιστικές μαρτυρίες για το κύκλωμα – «70.000 ευρώ για να πάρεις ένα μωράκι έτοιμο»

Πηγή Φωτογραφίας: Pixabay

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία και οι μαρτυρίες για το κύκλωμα παράνομων υιοθεσιών και βρεφών στα Χανιά.

Νέα συγκλονιστική μαρτυρία έρχεται στο φως για το κύκλωμα παράνομων υιοθεσιών στα Χανιά. Ζευγάρι που είχε πέσει θύμα των γυναικολόγων μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha για το κόστος να πάρει μια οικογένεια ένα γεννημένο μωρό ή για να προχωρήσει σε εμβρυομεταφορά.

«Θορυβημένοι αρχίσαμε να ψάχνουμε και να μιλάμε με κόσμο. Τότε μάθαμε για κάποια οροφοδιαμερίσματα κοντά σε πολύ γνωστή πλατεία των Χανίων, με 5 υπνοδωμάτια και τα οποία είχαν γυναίκες από τη Βουλγαρία, ως παρένθετες μητέρες. Η «τιμή» 70.000 ευρώ για να πάρεις ένα μωράκι έτοιμο. Μάθαμε ότι τα έτοιμα γονιμοποιημένα ωάρια για γονείς με αδυναμία γονιμοποίησης των δικών τους κοστίζει 7.000 – 9.000 ευρώ. Τότε αρχίσαμε να πιστεύουμε ότι η πρώτη εμβρυομεταφορά μας ήταν πλασματική και πως τα δύο γονιμοποιημένα μας ωάρια έγιναν προϊόν εμπορίας.»

Χανιά: Αυτοί είναι οι τρεις γιατροί που εμπλέκονται στο κύκλωμα παράνομων υιοθεσιών

Ένας 73χρονος φέρεται να είναι ο αρχηγός του κυκλώματος παράνομων υιοθεσιών στα Χανιά, με την Αστυνομία να έχει συλλάβει ακόμα έναν 44χρονο γιατρό και έξι γυναίκες 44, 41, 41, 38, 37 και 28 ετών που είχαν διαφορετικούς ρόλους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments