Lifestyle

Μπο για Καρολίνα και Μάριο: «Δεν είμαι ο Θεός για να τους συγχωρήσω»

Μπο για Καρολίνα και Μάριο: «Δεν είμαι ο Θεός για να τους συγχωρήσω»

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

«Δεν κρατώ κακία»

Ο Μπο έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στην Καρολίνα Καλύβα και την «προδοσία» της απέναντί του, αφού ενώ ήταν σε σχέση, φλέρταρε με τον Μάριο Πρίαμο, κατά τη συμμετοχή της στο Survivor All Star.

Ο ράπερ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» κι αρχικά, η Φελίσια Τσαλαπάτη θέλησε να τον επαινέσει για τη στάση του απέναντι στην πρώην σύντροφό του, μετά από όσα έγιναν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@bo_fugitive)

«Εγώ θέλω να σου πω και μπράβο σου, στο έχω πει κι εκτός νομίζω, δεν είμαι σίγουρη. Δεν είχες προκαλέσει, αλλά παρόλα αυτά, επειδή έτσι το έφερε η κατάσταση και το άλλο πρόσωπο είχε βήμα στην τηλεόραση, ουσιαστικά εκτέθηκες. Σε εκθέσανε κάποιες καταστάσεις, αλλά ήσουν αξιοπρεπέστατος», του είπε χαρακτηριστικά.

Τότε, ο Μπο της απάντησε: «Το διαχειρίστηκα όπως θα το διαχειριζόμουν και χωρίς την τηλεόραση. Το καλό σε όλη αυτή την κατάσταση είναι ότι το κοινό ξαναθυμήθηκε τι άνθρωπος μπορεί να είναι αυτό το παιδί. Από εκεί και πέρα, δεν έχω να πω ότι κέρδισα ή έχασα κάτι. Απλά εκτέθηκα και με ξαναθυμήθηκαν».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@bo_fugitive)

Σε ερώτηση του Φοίβου Παπαδάκη σχετικά με το αν έχει συγχωρήσει την πρώην σύντροφό του, δήλωσε: «Δεν είμαι Θεός για να συγχωρήσω τίποτα. Δεν κράτησα ποτέ κακία. Για να συγχωρέσει κάποιος πρέπει να νιώσει και κακία. Δεν το ένιωσα αυτό το πράγμα. Ένιωσα ότι πέρασε κάτι και δεν ακούμπησε»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments