SPOTLIGHTS

Η Ελλάδα αποτελεί για μία ακόμη summer season πόλο έλξης για τους A-listers!

Η Ελλάδα αποτελεί για μία ακόμη summer season πόλο έλξης για τους A-listers!

Πηγή Φωτογραφίας: Pixabay

Οι A-list celebrities καταφθάνουν -σταθερά- κάθε χρόνο τέτοια εποχή στη χώρα μας κι απολαμβάνουν στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης στα πιο όμορφα σημεία της Ελλάδας. Άλλοι, προτιμούν να διατηρούν ένα low-profile κι άλλοι, είναι πιο εξωστρεφείς

Αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση και σε κάθε ευκαιρία, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τη χώρα μας. Οι A-list celebrities καταφθάνουν -σταθερά- κάθε χρόνο τέτοια εποχή στη χώρα μας κι απολαμβάνουν στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης στα πιο όμορφα σημεία της Ελλάδας. Άλλοι, προτιμούν να διατηρούν ένα low-profile κι άλλοι, είναι πιο εξωστρεφείς και δε διστάζουν να μοιραστούν πολλές από τις προσωπικές τους στιγμές μέσα από τα social media.

Συνεχίστε να διαβάζετε, για να αναλύψετε τους Α-listers που είπαν ένα μεγάλο «ναι» στη χὠρα μας κι αυτό το καλοκαίρι..

Η Ελλάδα σε πρώτο πλάνο!

Rafael Nadal

Όπως φαίνεται, έχει δημιουργήσει μία πολύ ιδιαίτερη σχέση με την Ελλάδα και σε κάθε ευκαιρία, καταφθάνει στη χώρα μας για ένα σύντομο break. Λίγο πριν να ξεκινήσει κι επίσημα το καλοκαίρι, ο Rafael Nadal βρέθηκε στο μοναδικό στην Ευρώπη, Rafa Nadal Tennis Center, που βρίσκεται στο Sani Resort, μεταφέροντας τα μοναδικά του vibes σε ένα από τα πιο όμορφα spots της Βόρειας Ελλάδας και μερικές εβδομάδες αργότερα, επέστρεψε στην Ελλάδα. Αυτή τη φορά, ο Ισπανός από τη Μαγιόρκα, επέλεξε -μεταξύ άλλων- το Ιόνιο και την Πάτρα για τις διακοπές του, μαζί με την οικογένειά του, όπου -φυσικά- δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητος. Ο GOAT του τένις μάλιστα, δε δίστασε να κάνει τις βόλτες του και να φωτογραφηθεί με αρκετό κόσμο, που έμοιαζε έκπληκτος, βλέποντας την απλότητά του. Είναι ιδιαίτερος αθλητής κι άνθρωπος και μας το δείχνει σε κάθε ευκαιρία.

Chiara Ferragni

Για πολλούς, αποτελεί την πιο πετυχημένη influencer ever, που έχτισε ένα πολύ ισχυρό brand-name κι άνοιξε το δρόμο για πολλές-πολλές άλλες. H Chiara Ferragni αγαπάει την Ελλάδα και σε κάθε ευκαιρία, βρίσκεται στη χώρα μας είτε για κάποιο επαγγελματικό ταξίδι, είτε για ξεκούραση και διακοπές. Αυτή τη φορά, η Ιταλίδα επισκέφθηκε την κοσμοπολίτικη, Μύκονο, για έναν πολύ ιδιαίτερο λόγο και πιο συγκεκριμένα για το  bachelorette party της αδερφής της, Francesca. Η Chiara μας έδωσε μία γεύση από τo short-trip στο νησί των Κυκλάδων μέσα από τα posts και τα stories που έκανε στα social media της, με τα εντυπωσιακά της outfits να κλέβουν την παράσταση!

Goldie Hawn & Kurt Russell 

Πρόκειται για ένα ζευγάρι που αγαπάει την Ελλάδα και δεν το κρύβει. Η Goldie Jeanne Hawn κι ο Kurt Russell έχουν αναπτύξει μία πολύ ιδιαίτερη σχέση με τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια κι ειδικότερα, με τη Σκιάθο, καθώς ταξιδεύουν συνεχώς σ’ αυτήν, για τις διακοπές τους. Το ίδιο έκαναν και φέτος το καλοκαίρι, επιστρέφοντας στον δικό τους καλοκαιρινό παράδεισο. Το ζευγάρι λατρεύει να περνάει ποιοτικό χρόνο στη θάλασσα, κάτω από τον καυτό ήλιο, κάνοντας μικρά breaks από την απαιτητική καθημερινότητά του, με τη διάσημη ηθοποιό να μας δίνει μία «γεύση» μέσα από τα social media της, κερδίζοντας -φυσικά- μία θέση στην καρδιά μας.

Claudia Schiffer

Η Claudia Schiffer δε χάνει την ευκαιρία έστω και για ολιγοήμερες διακοπές στην Ελλάδα και φέτος, το διάσημο super model επέλεξε τις Σπέτσες για μία σύντομα, αλλά πολύ-πολύ χαλαρωτική απόδραση. Η Schiffer, επισκέφθηκε τις Σπέτσες μαζί με την καλή της φίλη και αισθητικό, Uta Huesch, με τις δύο γυναίκες να διαφημίζουν με τον καλύτερο τρόπο τη χώρα μας, κατά την παραμονή τους σε αυτήν. Το θρυλικό μοντέλο, που έγραψε τη δική του ιστορία στον κόσμο της μόδας και της υψηλής ραπτικής, μαγνήτισε τα βλέμματα και μοιράστηκε πολλές στιγμές της μέσα από τα social media, με τους followers της να την αποθεώνουν.

Dua Lipa – Romain Gavras

Ένα ακόμη ερωτευμένο ζευγάρι κατέφθασε στη χώρα μας πρόσφατα κι απόλαυσε χαλαρωτικές διακοπές, στα πιο όμορφα τοπία. Η Dua Lipa κι ο Romain Gavras διαφήμισαν με τον καλύτερο τρόπο τη χώρα μας, καθώς βρέθηκαν στην μαγευτική Σίφνο, μαγνητίζοντας τα βλέμματα στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων. Η πασίγνωστη performer, μοιράστηκε μία σειρά από εικόνες από τις βουτιές και τις βόλτες της στο νησί, δίνοντας μία «γεύση» στους followers της από το ταξίδι της, ενώ το ζευγάρι ταξίδεψε και στην Αθήνα. Επισκέφθηκαν τα πιο γνωστά αξιοθέατα της πρωτεύουσας, γεύτηκαν μοναδικές γεύσεις και περιπλανήθηκαν στο κέντρο της πόλης, ολοκληρώνοντας ιδανικά το ταξίδι τους στην Ελλάδα.

Izabel Goulart & Kevin Trapp

Αποτελούν ένα από τα πιο hot ζευγάρια τη δεδομένη χρονική στιγμή και φυσικά, δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητοι όπου κι αν βρεθούν. Η Izabel Goulart κι ο Kevin Trapp επισκέφθηκαν κι αυτό το καλοκαίρι την Ελλάδα και συγκεκριμένα την αγαπημένη τους, Μύκονο, αλλά και την Αντίπαρο. Το διάσημο μοντέλο με τις ονειρικές αναλογίες και ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής, απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης κάτω από τον καυτό ήλιο και κολύμπηκαν στα γαλαζοπράσινα νερά, με την Βραζιλιάνα να μοιράζεται πολλές κοινές τους στιγμές μέσα από τα social media της, με το ελληνικό -κι όχι μόνο- κοινό να την αποθεώνει.

Πηγή: glow.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments