Διεθνή

ΑΕΚ: Στο Ζάγκρεμπ υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

ΑΕΚ: Στο Ζάγκρεμπ υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Πηγή Φωτογραφίας: [347895] SUPERLEAGUE 2021-2022 / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ / EUROKINISSI)

Χωρίς προβλήματα και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας αφίχθη η αποστολή της ΑΕΚ στο Ζάγκρεμπ.

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, η αποστολή της ΑΕΚ  βρίσκεται στο Ζάγκρεμπ όπου αύριο βράδυ (15/8, 21:00) θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο πλαίσιο των προκριματικών του Champions League.

Η πτήση τσάρτερ που μετέφερε τους «κιτρινόμαυρους» αφίχθη στην κροατική πρωτεύουσα λίγο μετά τις 12 και τα μέλη της επιβιβάστηκαν σε δύο πούλμαν μέσα στον αεροδιάδρομο.

Η αστυνομία ήταν πανταχού παρούσα, η ΑΕΚ δεν πέρασε από τα κτίρια του αεροδρομίου αλλά αναχώρησε απευθείας για το ξενοδοχείο.

Προς επιβεβαίωση των δρακόντειων μέτρων για την ασφάλεια της «Ένωσης», η κροατική αστυνομία είχε εκπονήσει αναλυτικό σχέδιο για τη μεταφορά της αποστολής.

Όλοι οι δρόμοι ήταν ανοιχτοί για να διασφαλιστεί η γρήγορη και ασφαλής μετάβαση της αποστολής στο ξενοδοχείο, που βρίσκεται υπό ισχυρή αστυνομική περιφρούρηση.

Με την άφιξή της στο αεροδρόμιο, δυο πούλμαν παρέλαβαν τα μέλη της από την πίστα του αεροδρομίου (από το cargo και όχι από την κεντρική εγκατάσταση). Συνοδευόμενα λοιπόν από πλήθος αστυνομικών και με αποκλεισμένους όλους τους δρόμους, τα δυο λεωφορεία κινήθηκαν χωρίς καμία στάση προς το ξενοδοχείο όπου θα καταλύσουν οι «κιτρινόμαυροι».

Εκεί υπάρχει επίσης ισχυρή αστυνομική δύναμη και προς το παρόν όλα κυλούν ήσυχα και χωρίς προβλήματα ενόψει της συνέντευξης Τύπου και της προπόνησης της ΑΕΚ που θα γίνει το απόγευμα στο «Μάξιμιρ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments