Αθλητισμός

Φαβορί ο ΠΑΟ για Κορκμάζ – “Παίζει το χαρτί” του Αταμάν

Φαβορί ο ΠΑΟ για Κορκμάζ – “Παίζει το χαρτί” του Αταμάν

Πηγή Φωτογραφίας: Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ (ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ / EUROKINISSI)//eurohoops

Πώς ο Τούρκος NBAer μπορεί να βρεθεί στο ΟΑΚΑ και να απογειώσει το ρόστερ του Τριφυλλιού. Ο ρόλος του προπονητή και η απόφασή του να φύγει από την Αμερική...

Πολλά σημαντικά ονόματα έχουν έρθει φέτος από το ΝΒΑ στην Ευρώπη με εκείνα του Κέμπα Ουόκερ, του Τζαμπάρι Πάρκερ και του Χουάντσο Χερνανγκόμεθ να δεσπόζουν. Και το πιο πιθανό είναι ότι η λίστα θα διευρυνθεί, καθώς οι ομάδες της Ευρωλίγκας δεν έχουν ολοκληρώσει τις μεταγραφές τους και την ίδια ώρα πολλοί είναι οι ελεύθεροι παίκτες στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Το πάρτι, λοιπόν, θα συνεχιστεί και σίγουρα το χειμώνα θα δούμε μία Ευρωλίγκα ανταγωνιστική όσο ποτέ, καθώς μάλιστα έχει ανέβει πάρα πολύ και ο Παναθηναϊκός.

Αλλά και το καλοκαίρι του 2024 αναμένεται να είναι συναρπαστικό, όσον αφορά στο μεταγραφικό κομμάτι, καθώς και τότε αναμένεται να έρθουν πολύ σημαντικοί παίκτες από το ΝΒΑ.

Υπάρχουν μάλιστα ήδη κάποια ονόματα, που συζητιούνται και τα οποία θα κάνουν πάταγο.

Οι Τούρκοι Τσεντί Οσμάν και Φουρκάν Κορκμάζ είναι δύο από αυτά τα ονόματα. Είναι δύο παίκτες, που βρίσκονται εδώ και χρόνια στο ΝΒΑ, αλλά ενδέχεται το επόμενο καλοκαίρι να πάρουν τον δρόμο της επιστροφής. Ειδικά αυτό ισχύει για τον Κορκμάζ.

Είναι παίκτες, που στην Ευρώπη κάνουν την διαφορά και αν έρθουν, σαφώς η Ευρωλίγκα θα γίνει ακόμη περισσότερο ανταγωνιστική και ελκυστική.

Και ο Γερμανός Ντάνιελ Τάις είναι από τους υποψήφιους να πάρουν τον δρόμο της επιστροφής το επόμενο καλοκαίρι. Είναι από τους ψηλούς, που δεν εντυπωσιάζουν με το παιχνίδι τους, αλλά είναι από εκείνους, που προσφέρουν πάρα πολλά πράγματα με το απλό και συνετό τρόπο, που αγωνίζονται.

Τα προσόντα του είναι ξεχωριστά και θα είναι πολυτέλεια η απόκτησή του για κάθε μεγάλη ομάδα της Ευρωλίγκας.

Το καλοκαίρι του 2024 αργεί βέβαια, αλλά αυτό δεν απαγορεύει στο να γίνονται όνειρα και σκέψεις. Από τα όνειρα και τις σκέψεις άλλωστε ξεκινούν και οι πράξεις για το καθετί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments