Lifestyle

Halle Berry: Θα πληρώνει 8.000 δολάρια κάθε μήνα διατροφή στον πρώην σύζυγό της

Halle Berry: Θα πληρώνει 8.000 δολάρια κάθε μήνα διατροφή στον πρώην σύζυγό της

Πηγή Φωτογραφίας: Gabe Ginsberg/WireImage/Getty Images/ Instagram: @halleberry

Η απόφαση οριστικοποιεί έπειτα από 8 χρόνια το διαζύγιο της Halle Berry με τον Olivier Martinez.

H Halle Berry και ο Olivier Martinez χώρισαν το 2005. Η οριστική δικαστική απόφαση για το διαζύγιό τους όμως βγήκε 8 χρόνια μετά.

View this post on Instagram

A post shared by Famous Moms and Daughters (@celebritymothersanddaughters)

Σύμφωνα με αυτή το ζευγάρι θα έχει τη συνεπιμέλεια του 9χρονου γιου τους, Maceo με την Halle Berry να πληρώνει όμως κάθε μήνα στον πρώην σύζυγό της 8.000 δολάρια. Επίσης, η ηθοποιός θα δίνει στον Olivier Martinez “το 4,3% κάθε εισοδήματος που λαμβάνει και είναι πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια” ως επιπλέον ενίσχυση.

Η Halle Berry θα αναλάβει επίσης τα έξοδα για το ιδιωτικό σχολείο του γιου τους στα οποία συμπεριλαμβάνονται τα δίδακτρα, οι στολές και οι προμήθειες καθώς και τις εξωσχολικές του δραστηριότητες. Συμφώνησε μάλιστα να ξεπληρώσει τον 57χρονο ηθοποιό για τα έξοδα που έχει κάνει για τη σχολική χρονιά 2023-2024.

Το χρονικό του διαζυγίου

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και ο πρώην σύζυγός της κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου τον Οκτώβρη του 2015, έπειτα από δύο χρόνια γάμου. Είχαν βγάλει κοινή ανακοίνωση για την απόφαση να χωρίσουν στην οποία ανέφεραν ότι θα προχωρήσουν μπροστά τρέφοντας αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλο.

“Με βαριά καρδιά φτάσαμε στην απόφαση του διαζυγίου” ξεκινούσε η ανακοίνωση. “Προχωράμε μπροστά με αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλο και την κοινή αφοσίωση για το καλό του γιου μας. Ευχόμαστε ο ένας στον άλλο μια ευτυχισμένη ζωή και ελπίζουμε ότι θα σεβαστείτε την ιδιωτικότητα τη δική μας αλλά κυρίως του παιδιού μας καθώς βιώνουμε αυτή τη δύσκολη περίοδο”.

View this post on Instagram

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Τον Δεκέμβριο του 2016, σύμφωνα με δικαστική απόφαση, η Halle Berry και ο Olivier Martinez ήταν και επίσημα ελεύθεροι αλλά η διαπραγμάτευση για την επιμέλεια του παιδιού είχε συνέχεια.Εκτός από τον Maceo, η 57χρονη σταρ έχει και μία κόρη. Απέκτησε την 15χρονη Nahla Ariela από την σχέση της με τον Gabriel Aubry με τον οποίο χώρισε το 2010. Πλέον η Halle Berry διατηρεί δεσμό με τον Van Hunt και μάλιστα τον Δεκέμβριο του 2021 είχε δηλώσει στο περιοδικό Women’s Health ότι η σχέση της αυτή την έχει επηρεάσει ως μητέρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments