Lifestyle

“And Just Like That…”: Το επταψήφιο ποσό που ζήτησε η Kim Cattrall και οι απαιτήσεις της

“And Just Like That…”: Το επταψήφιο ποσό που ζήτησε η Kim Cattrall και οι απαιτήσεις της

Πηγή Φωτογραφίας: Kim Cattrall in the movie "Sex and the City," 2008.

Μπορεί η Samantha Jones να επέστρεψε μόλις για 75 δευτερόλεπτα, όμως, η συμφωνία με το HBO δεν ήταν εύκολη υπόθεση.

Η Kim Cattrall επέστρεψε για (πάρα πολύ) λίγο στο reboot του “Sex & The City” με τους φανς της δημοφιλούς σειράς να μην μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους. 75 δευτερόλεπτα – και χωρίς καμία κοινή σκηνή με τις πρώην φίλες της – ήταν αρκετά για να προκαλέσουν φρενίτιδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να κάνουν την θρυλική Samantha Jones να “κλέψει” την παράσταση. Και να αυξήσουν ικανοποιητικά τον τραπεζικό λογαριασμό της Kim Cattrall.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Cattrall (@queencattrall)

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν διεθνή μέσα, η επιστροφή της ηθοποιού στον εμβληματικό ρόλο της μάστερ των δημοσίων σχέσεων με την τρυφερή της αδυναμία στο αντρικό φύλο αύξησε το κόστος του επεισοδίου κατά 1 εκατομμύριο δολάρια, με το επταψήφιο ποσό να καταλήγει στο πορτοφόλι της Cattrall.

Οι απαιτήσεις, όμως, της ηθοποιού δεν περιορίστηκαν στο οικονομικό σκέλος, αλλά επεκτάθηκαν και στην εικόνα της. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός ζήτησε το μαγικό άγγιγμα της Patricia Field, της διάσημης σχεδιάστριας και ενδυματολόγου που δούλεψε στην αρχική σειρά, αλλά όχι στα sequels, με την βραβευμένη στυλίστρια να απαντά αρχικά αρνητικά, καθώς εκείνη την εποχή το πρόγραμμα της αρκετά βεβαρημένο με το “Emily In Paris”.

Επιμένοντας, ο παραγωγός της σειράς κατάφερε να πείσει την Field να επιμεληθεί την μονόλεπτη εμφάνιση της Kim Cattrall στο “And Just Like That…” με την ηθοποιό να φορά ένα κόκκινο φόρεμα, ένα λαμπερό παλτό και μία υπερμεγέθη πράσινη τσάντα. Η Cattrall επέμεινε, επίσης, το μακιγιάζ της να γίνει από τη διάσημη Kyra Panchenko και τα μαλλιά της από τον Ryan Trygstad, τα μοναδικά άτομα που εμπιστεύεται για τις δημόσιες εμφανίσεις της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments