Focus

Kendall Jenner: Γυμνή πάνω σε άλογο για χάρης της καμπάνια Stella McCartney – «Ooh la la!»…

Kendall Jenner: Γυμνή πάνω σε άλογο για χάρης της καμπάνια Stella McCartney – «Ooh la la!»…

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram: @stellamccartney

Γυρισμένη στις αλυκές του Camargue στη Γαλλία, το απόκοσμο σκηνικό συνάδει άψογα με το θεραπευτικό concept της καμπάνιας

Η Kendall Jenner ποζάρει για τη νέα καμπάνια της Stella McCartney. Για τη συλλογή Fall-Winter 2023, ο οίκος συνεργάζεται με το γνωστό μοντέλο, για ένα project που ταιριάζει αρκετά και στους δυο.

View this post on Instagram

A post shared by Stella McCartney (@stellamccartney)

Από τη μια, η Jenner αξιοποιεί τη σχέση της με τα άλογα για τη δημιουργία εκπληκτικών φωτογραφιών μόδας και από την άλλη, η σχεδιάστρια αναδεικνύει τη δυναμική των ευαίσθητων αυτών ζώων και όσα προσφέρει η επαφή τους με τον άνθρωπο.

«Η θεραπευτική ιδιότητα των αλόγων χρησιμοποιείται σαν ψυχοθεραπεία, η οποία στηρίζει ενήλικες και παιδιά, που πασχίζουν με την ψυχική τους υγεία. Αυτού του είδους η θεραπεία, έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει την αυτοπεποίθηση, προσφέρει ηρεμία, επικοινωνία, σθένος και θετικότητα σε 70% από τα παιδιά που την λαμβάνουν», αναφέρει ο οίκος σε post του στο Instagram.

«Αυτός είναι ένας εορτασμός της διαχρονικής θεραπευτικής σχέσης ανάμεσα στους ανθρώπους και τα άλογα», αναφέρει το brand. Από το concept μέχρι και τις φωτογραφίες που έχει τραβήξει η Harley Weir, η καμπάνια της Stella McCartney, «κόβει»… την ανάσα.

Γυρισμένη στις αλυκές του Camargue στη Γαλλία, το απόκοσμο σκηνικό συνάδει άψογα με το θεραπευτικό concept της καμπάνιας. Σε αυτό βοηθάνε και οι εκπληκτικές πόζες της Kendall Jenner, η οποία αποδεικνύει ότι θριαμβεύει πραγματικά όταν εμπλέκεται σε project στα οποία πιστεύει. Οι φωτογραφίες, το επιβεβαιώνουν: ο τρόπος που λυγίζει το κορμί της φορώντας ένα μαύρο, μακρύ φόρεμα, ενώ βρίσκεται αντικριστά με ένα πανέμορφο λευκό άλογο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments