EDITOR'S PICK

Τι σημαίνει το αυτοκόλλητο RC σε αυτό το Tesla Cybertruck

Τι σημαίνει το αυτοκόλλητο RC σε αυτό το Tesla Cybertruck

Πηγή Φωτογραφίας: topgeargreece.gr,Σταδιακά ίσως και να δίνονται πτυχία Teslολογίας σε όσους τόσο εντόνως ασχολούνται με την Tesla

Τι σημαίνει το αυτοκόλλητο RC σε αυτό το Tesla Cybertruck δοκιμών εξέλιξης που εμφανίστηκε μαζί με άλλα τρία πρωτότυπα να αλωνίζουν σε μια περιοχή

Σταδιακά ίσως και να δίνονται πτυχία Teslολογίας σε όσους τόσο εντόνως ασχολούνται με την Tesla. O λογαριασμός MS στο X πέτυχε στο δρόμο του Tesla Cybertruck σε φάση δοκιμών εξέλιξης. Και όχι μόνο ένα αλλά τέσσερα. Το ένα εξ αυτών είχε αυτό το αυτοκόλλητο που βλέπεις στην πόρτα του και γνωστός σχολιαστής του X το παρατήρησε και εξήγησε τι σημαίνει. 

Τι σημαίνει RC Build Engineering Prototype

Σύμφωνα με τον Merritt “RC” σημαίνει “Release Candidate”. Δηλαδή υποψήφιο για παραγωγή. Αυτό το όχημα εξέλιξης Cybertruck έχει τα “σημάδια” των προβλημάτων στο αμάξωμα. Οι πιο προσεκτικοί θα δείτε α) διαφορετικού επιπέδου κάτω νέυρο στις πόρτες, β) συναρμογή στο πίσω τμήμα της πίσω πόρτας και γ) περίεργη ένωση αμαξώματος πίσω φτερού. Θα μου πείτε ΟΚ αυτά τα ξέρουμε και έχει μιλήσει και ο ίδιος ο Musk για τα κάποια προβλήματα στην παραγωγή του μοντέλου, του οποίου η εξέλιξη έχει συζητηθεί όσο λίγες. 

Όμως δεν γίνεται να μην παρατήρησουμε ότι ο Elon Musk μας κάνει κοινωνούς (όσο είναι δυνατόν) των δυσκολιών που αντιμετωπίζεις όταν προσπαθείς να κάνεις κάτι που δεν έχει δοκιμάσει κανένας.

Είχατε διαβάσει εδώ το mail που διέρρευσε και κατά την γνώμη μας είναι ευτυχές γεγονός αυτή η διαρροή γιατί ζούμε οριακά live τι ζητάει και τι θέλει να επιτύχει ο Musk στην παραγωγή του Cybertruck. 

Ένα απόσπασμα από το mail: “Αυτό σημαίνει ότι όλες οι διαστάσεις των εξαρτημάτων πρέπει να είναι με ακρίβεια τρίτου δεκαδικού ψηφίου σε χιλιοστά και οι ανοχές πρέπει να καθορίζονται σε μονοψήφιο αριθμό micron. Εάν τα LEGO και τα κουτάκια αναψυκτικών, τα οποία είναι πολύ χαμηλού κόστους, μπορούν να το κάνουν αυτό, μπορούμε και εμείς”. 

Πηγή: topgeargreece.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments