Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Έργο και του Μαρτίνεθ το 10-0 στα γκολ με 3 νίκες

Ολυμπιακός: Έργο και του Μαρτίνεθ το 10-0 στα γκολ με 3 νίκες

Πηγή Φωτογραφίας: SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Κυριακής έβαλε ακόμα μία τεσσάρα στο Πρωτάθλημα. Ναι ο Μασούρας έφτασε τα 4 γκολ και σε αυτόν τον ρόλο του δεύτερου φορ αποδίδει πολύ πιο καλά και βρίσκει ξανά τον καλό του εαυτό. Ναι ο Εσε εξακολουθεί να δείχνει πόσο μπορεί να βοηθήσει. Ναι ο Ροντινέι κάνει τη διαφορά δημιουργικά και επιθετικά. Φυσικά και ο Ρέτσος συνεχίζει να παίζει σε πολύ καλά επίπεδα.

Ο Ολυμπιακός στο ξεκίνημα της σεζόν δείχνει να έχει βοηθηθεί για τα καλά από την καθοδήγηση του Μαρτίνεθ και έχοντας τον καλύτερο Φορτούνη που βλέπουμε μετά από καιρό. Γράφει ο Δημήτρης Τομαράς.Το 4-0 με τη Λαμία στο Καραϊσκάκη στο τρίτο στη σειρά ματς του στη Stoiximan Super League 1 στο Καραϊσκάκη. Ναι δεν ήταν η κορυφαία φετινή του εμφάνιση απέναντι σε μία αξιόμαχη Λαμία που βγήκε μπροστά και είχε και αυτή τις στιγμές της να βρει ένα γκολ, όμως για ένα σημαντικό διάστημα ο Ολυμπιακός ήταν και πάλι πολύ καλός και πειστικός και το σκορ έδειξε ξανά 4-0. Με τον Ατρόμητο είχε νικήσει 4-0 και με τον Πανσερραϊκό με 2-0. Άρα 10 γκολ χωρίς να έχει δεχθεί κανένα και 3 συνεχόμενες νίκες.

View this post on Instagram

A post shared by Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Ναι ο Μασούρας έφτασε τα 4 γκολ και σε αυτόν τον ρόλο του δεύτερου φορ αποδίδει πολύ πιο καλά και βρίσκει ξανά τον καλό του εαυτό. Ναι ο Εσε εξακολουθεί να δείχνει πόσο μπορεί να βοηθήσει. Ναι ο Ροντινέι κάνει τη διαφορά δημιουργικά και επιθετικά. Φυσικά και ο Ρέτσος συνεχίζει να παίζει σε πολύ καλά επίπεδα όπως γράφει το gazzetta.

Αυτή τη στιγμή ο Φορτούνης έχει φτάσει στα 3 γκολ συν τις ασίστ που έχει βγάλει φέτος. Ο δε Μασούρας έχει βρει δίχτυα 4 φορές. Αυτοί οι 3 παίκτες μαζί δηλαδή έχουν 10 τέρματα και αναμφίβολα θα σηκώσουν σημμαντικό επιθετικό βάρος και στη συνέχεια και γενικότερα φέτος. Ο Γιώργος Μασούρας μάλιστα σκόραρε για τρίτο παιχνίδι στη σειρά μετά τους αγώνες με Ατρόμητο εντός και Τσουκαρίτσκι εκτός.

Ο Φορτούνης όμως είναι άλλο πράγμα. Ο έπειρος μεσοεπιθετικός με τη Λαμία έκανε τα… πάντα. Γκολ, δύο ασίστ, δοκάρι, ωραίες ενέργειες και εμπνεύσεις και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. Είναι ο καλύτερος Φορτούνης που βλέπουμε μετά από καιρό και έχοντας βέβαια κατά νου πως ο εν λόγω χαφ έχει περάσει δύο χιαστούς και ποτέ δεν είναι εύκολο ένα τέτοιο come back του.

Ο Ολυμπιακός από εδώ και πέρα εκτός από τις τελευταίες χρονικά προσθήκες του εάν ακολουθήσει τα… θέλω και τη λογική του προπονητή του και στο προσεχές διάστημα μόνο κερδισμένος θα βγει. Τι προσέγγιση είναι αυτή;

Ιδού: «Εάν έχουμε καταφέρει αυτά τα αποτελέσματα είναι γιατί δεν βιαζόμαστε να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Κοιτάμε τον επόμενο αντίπαλο. Έχουν πάει πολύ καλά τα πράγματα αλλά αυτό είναι ένας μαραθώνιος. Δεν πρέπει να παρασυρόμαστε από χαρά ούτε να απογοητευόμαστε όταν τα πράγματα είναι δύσκολα. Να έχουμε ενέργεια, χαρά και να προχωράμε ένα ένα τα παιχνίδια. Είναι πολύ νωρίς να πούμε το οτιδήποτε». Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μπορεί εν τέλει να αποδειχθεί ο πιο μεγάλος φετινός ποδοσφαιρικός… θησαυρός του φετινού Ολυμπιακού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments