Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Οι πόντοι των παικτών – Κορυφαίοι Μπαλτσερόφσκι, Αντετοκούνμπο, Βιλντόζα [vid]

Παναθηναϊκός: Οι πόντοι των παικτών – Κορυφαίοι Μπαλτσερόφσκι, Αντετοκούνμπο, Βιλντόζα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: twitter panathinaikos bc, Πρώτος σκόρερ για τον ήταν ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι με 21πόντους

Όλα όσα έκαναν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στη φιλική νίκη επί της Κρκα με 91-80

Πρώτος σκόρερ για τον ήταν ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι με 21πόντους, έχοντας επίσης 6 ριμπάουντ και 2 τάπες! Από κοντά και ο Κώστας Αντετοκούνμπο που είχε 6/6 δίποντα, 12 πόντους και 2 κοψίματα.

Στους 13 σταμάτησε ο Λούκα Βιλντόζα, έχοντας και 7 ασίστ, ενώ ο Σλούκας μέτρησε 5 πόντους και 4 ασίστ.

Παναθηναϊκός (Αταμάν): Π. Καλαϊτζάκης 6 (2), Βιλντόζα 13 (2), Γκάι 7 (1), Μπαλτσερόφσκι 21, Σλούκας 5 (1), Σαμοντούροβ, Γκραντ 12 (2), Αντετοκούνμπο 12, Γκριγκόνις 4 (1), Μαντζούκας 11 (1) Krka: Στέργκαρ 18 (2), Εντοσόουμαν 10, Τσερκβένικ 5, Μπάτσβιτς 4 (1), Κάζινς 15 (1), Τζούρκοβιτς 2, Σπαν 13 (3), Πλουτ, Σκεντέλι 6, Μακούρα 7, Μπόμπναρ

Σερέλης: «Το πρώτο που θέλαμε να δούμε ήταν η διάθεση»

Ο εκ των άμεσων συνεργατών του Εργκίν Αταμάν, Χρήστος Σερέλης, μίλησε για το πρώτο φιλικό της ομάδας και τόνισε ότι: «Στην ουσία ήταν η πρώτη μας προσπάθεια να παίξουμε 5vs5 σε συνεχόμενο διάστημα. Είμαστε ακόμη πάρα πολύ κουρασμένοι, έχουν κάνει πολύ καλές προπονήσεις τα παιδιά! Θέλαμε να δούμε κάποια συστήματα, καθώς είναι όλα καινούργια στην ομάδα, να δούμε πώς μπορούμε να συνεργαστούμε και σιγά-σιγά να προσαρμόσουμε το αμυντικό μας πλάνο. Δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα, μας λείπουν και πέντε παίκτες! Αλλά η διάθεση ήταν το πρώτο πράγμα που θέλαμε να δούμε και το πώς μπορούν να συνεργατούν κάποιοι παίκτες ως μία νέα ομάδα!».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments