Αθλητισμός

Τέλος ο Σετιέν από τον πάγκο της Βιγιαρεάλ λίγες ημέρες πριν τον Παναθηναϊκό! [vid]

Τέλος ο Σετιέν από τον πάγκο της Βιγιαρεάλ λίγες ημέρες πριν τον Παναθηναϊκό! [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: top10.gr, Τα “κίτρινα υποβρύχια” ανακοίνωσαν το μεσημέρι της Τρίτης ότι ο Ισπανός τεχνικό Κίκε Σετιέν, απομακρύνεται άμεσα από την τεχνική ηγεσία της ομάδας και βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή!

Λίγες ημέρες πριν από το ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 1η αγωνιστική του Europa League, η Βιγιαρεάλ ανακοίνωσε ότι ο Κίκε Σετιέν απολύεται από την τεχνική της ηγεσία!

Σε κρίση η Βιγιαρεάλ λίγες ημέρες πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 1η αγωνιστική του Europa League! Τα “κίτρινα υποβρύχια” ανακοίνωσαν το μεσημέρι της Τρίτης ότι ο Ισπανός τεχνικό Κίκε Σετιέν, απομακρύνεται άμεσα από την τεχνική ηγεσία της ομάδας και βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή!

Ο έμπειρος τεχνικός πλήρωσε τα “σπασμένα” για την κακή πορεία της ομάδας στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές της La Liga, καθώς η Βιγιαρεάλ μετρά σε αυτά τρεις ήττες και μια νίκη, με το τελευταίο αρνητικό αποτέλεσμα και το κάζο από την Κάδιθ, να αποτελεί την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Βιγιαρεάλ στις 21 Σεπτεμβρίου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρις ότου βρεθεί ο αντικαταστάτης του Κίκε Σετιέν στον πάγκο της ισπανικής ομάδας, τα ηνία θα αναλάβει ο βοηθός του, Μιγκέλ Άνχελ Τένια!

Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το τρίτο δεξί μπακ του «τριφυλλιού» [vid]

Οι “πράσινοι” πήραν μία πολύ σημαντική νίκη στους Ζωσιμάδες, όμως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει λόγους να προβληματίζεται.

Στην χθεσινή αναμέτρηση είδε τέσσερις παίκτες του να τραυματίζονται, αφού ο Βέρμπιτς υπέστη διάταση στο ζέσταμα και οι Βαγιαννίδης, Αϊτόρ και Τζούρισιτς βγήκαν αναγκαστική αλλαγή.

Οι δύο εξτρέμ του “τριφυλλιού” και ο Φίλιπ Τζούρισιτς απέφυγαν τα χειρότερα και θα μείνουν εκτός για περίπου 10 μέρες. Ο Έλληνας δεξιός μπακ δυστυχώς θα απουσιάσει για 1 μήνα, όμως το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού προτίθεται να κάνει το καλύτερο δυνατό, ώστε να περιορίσει το διάστημα της απουσίας του, με στόχο, αν είναι δυνατόν να προλάβει το ματς με την Βιγιαρεάλ. Χωρίς πάντως, να ρισκάρει το παραμικρό αναφορικά με την υγεία του παίκτη , που είναι πάνω από όλα . Ο Γιώργος Βαγιαννίδης έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν και έχει κερδίσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα, ενώ στην “πράσινη” ΠΑΕ έχουν στα σκαριά συμβόλαιο ανανέωσης της συνεργασίας με τον παίκτη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments