Ελλάδα

Βόλος: Με νερό των κολυμβητηρίων θα εφοδιάζεται το «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο [vid]

Βόλος: Με νερό των κολυμβητηρίων θα εφοδιάζεται το «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: the newspaper.gr, Με νερό από τις πισίνες των κολυμβητηρίων του Βόλου και της Νέας Ιωνίας θα υδροδοτηθεί το Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο

Ο Βόλος είναι χωρίς υδροδότηση και πόσιμο νερό για τρίτη ημέρα

Με νερό από τις πισίνες των κολυμβητηρίων του Βόλου και της Νέας Ιωνίας θα υδροδοτηθεί το Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο, όπως αποφασίστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου, λόγω του τεράστιου προβλήματος έλλειψης νερού που αντιμετωπίζει η χώρα.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων το νερό των κολυμβητηρίων θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες της αιμοκάθαρσης και των χημειοθεραπειών που εκτελούνται στα ειδικά Τμήματα του Νοσοκομείου.

Για τη συγκεκριμένη λύση εκτός από την Πυροσβεστική, το πράσινο φως δόθηκε και από τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ που διαχειρίζεται τα κολυμβητήρια του Βόλου.

Η κατάσταση στη Μαγνησία, που έχει υποστεί ανυπολόγιστες καταστροφές από την κακοκαιρία, παραμένει χαοτική. Ο Βόλος είναι χωρίς υδροδότηση και πόσιμο νερό για τρίτη ημέρα και οι Αρχές δίνουν αγώνα για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που συσσωρεύονται.

Βόλος: Νερό με το δελτίο και με ωράριο [vid]

Μέχρι να αποκατασταθεί στοιχειωδώς η υδροδότηση στον Βόλο, το νερό θα παρέχεται με το δελτίο και με συγκεκριμένο ωράριο. σύμφωνα με τον δήμαρχο Βόλου, Αχ. Μπέο, λόγω της ανυπολόγιστης καταστροφής που έχει προκληθεί από την επέλαση της κακοκαιρίας Daniel.

Όπως σημείωσε ο δήμαρχος Βόλου, «θα παρέχεται νερό στις 6:30 το απόγευμα στις περιοχές από Γιάννη Δήμου και έως την παραλία, από Άναυρο μέχρι Κραυσίδωνα. Αυτό το νερό είναι από άντληση από 4 γεωτρήσεις. Δεν είναι αρκετό ούτε και πόσιμο. Θα δοθεί με μέτρο. Θα λειτουργεί 3 ή 4 ώρες το νερό, θα κόβεται και θα ξαναλειτουργεί για να μπορέσουμε να καλύψουμε τις πρώτες ανάγκες. Από 11 τη νύχτα θα κόβεται παντελώς, γιατί αυτό το νερό είναι προσωρινό και όχι προς πόση. Όλο το δίκτυο είναι κατεστραμμένο. Έχουν κάνει μικρές παρεμβάσεις οι τεχνικοί για να δώσουμε άμεσα λίγο νερό. Και πρέπει κάποια στιγμή να σταματά η άντληση του νερού για να γεμίζουν οι δεξαμενές από τη γεώτρηση. Είναι τραγική η κατάσταση.

Επίσης, στη Νέα Ιωνία, το απόγευμα, την ίδια ώρα, από Μαιάνδρου και κάτω, μεταξύ Κραυσίδωνα και Αναύρου, θα δοθεί και εκεί νερό. Στην Πορταριά, το Κατηχώρι και τα Πλατανίδια υπάρχει υδροδότηση. Σε άλλες περιοχές, όπως η Άλλη Μεριά, ο Άγιος Γεώργιος, η Αγία Παρασκευή, είναι πλήρης η καταστροφή. Ζητάω κατανόηση. Για όλο αυτό το δίκτυο χρειάζονται μέρες. Ο Θεός να βάλει το χέρι του και θα δώσουμε λύσεις. Υπάρχει εδώ κλιμάκιο κυβερνητικό να δούμε πώς θα αποκατασταθεί το δίκτυο και να γίνει καινούργιο» είπε ο δήμαρχος Βόλου και ευχαρίστησε ιδιώτες και επιχειρηματίες που προσέφεραν νερό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments