Πολιτική

Μετάθεση των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ κατά μία εβδομάδα ζήτησε ο Παππάς [vid]

Μετάθεση των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ κατά μία εβδομάδα ζήτησε ο Παππάς [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Την αναβολή των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στη Θεσσαλία λόγω Daniel, τονίζει στη σχετική δήλωσή του ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος. «Η παράταξή μας –είπε– πρέπει, υπό τον πρόεδρο της Κ.Ο., να γίνει το πραγματικό στήριγμα της ελληνικής κοινωνίας σε αυτή την κρίσιμη κατάσταση»

Την αναβολή των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ, λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί από το ανηλεές σφυροκόπημα της κακοκαιρίας Daniel στην Κεντρική Ελλάδα, ζήτησε ο υποψήφιος πρόεδρος Νίκος Παππάς. Είχε προηγηθεί –σημειώνεται– η αναβολή ολόκληρου του προγράμματος του Πρωθυπουργού στη φετινή Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης. «Τις τελευταίες ώρες έχω επικοινωνήσει με βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στις περιοχές που έχουν πληγεί. Η κατάσταση είναι εξαιρετικά σοβαρή και εκτός ελέγχου, ειδικά στη Θεσσαλία», τόνισε στη σχετική δήλωσή του ο κ. Παππάς και στο πλαίσιο αυτό ζήτησε τη μετάθεση των διαδικασιών εκλογής ηγεσίας του κόμματος κατά μία εβδομάδα.

«Η παράταξή μας –είπε– πρέπει, υπό τον πρόεδρο της Κ.Ο., να γίνει το πραγματικό στήριγμα της ελληνικής κοινωνίας σε αυτή την κρίσιμη κατάσταση». «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, από παντού απούσα, “νίπτει τας χείρας” της», συμπλήρωσε στη δήλωσή του ο κ. Παππάς και κάλεσε τον Πρωθυπουργό «να προστατεύσει τη χώρα και την κοινωνία και να μην τυρβάζει περί άλλα»… 

Τζουμάκας: Να αναβληθούν οι διαδικασίες εκλογής προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ [vid]

Την αναβολή των διαδικασιών εκλογής Προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρότεινε ο Στέφανος Τζουμάκας επισημαίνοντας ότι «η χώρα διέρχεται δοκιμασία».Όπως τονίζει σε δήλωσή του «μεγάλες περιοχές, άνθρωποι και εγκαταστάσεις έχουν υποστεί καταστροφές και δοκιμάζονταιΘέλω να δηλώσω την αλληλεγγύη μου σε κάθε δοκιμαζόμενο συμπολίτη μας, στις οικογένειες των θυμάτων και των αγνοουμένων και τη θέληση μου να αγωνιστώ για την αποκατάσταση».Ο Στέφανος Τζουμάκας πρόσθεσε ότι «υπάρχουν διαχρονικές ευθύνες για το ότι υποδομές, η προστασία και η πρόληψη δεν αποτελούν προτεραιότητες παρόλο που αφορούν στη Ζωή, στη διαβίωση και στην ασφάλεια όλων μας.

Θέση μου είναι να αναβληθούν οι διαδικασίες εκλογής Προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μαζί με την έμπρακτη με κάθε μέσο υποστήριξης μας των περιοχών και των ανθρώπων που δοκιμάζονται». «Πρώτα η Ζωή!» ανέφερε καταληκτικά ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Υπενθυμίζεται ότι ανάλογη άποψη εξέφρασε νωρίτερα το πρωί και ο Νίκος Παππάς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments