Αθλητισμός

Ηχηρή αποχώρηση από Ολυμπιακό στο φινάλε των μεταγραφών – Στο Καραϊσκάκη ο μάνατζερ, τεράστιο συμβόλαιο!

Ηχηρή αποχώρηση από Ολυμπιακό στο φινάλε των μεταγραφών – Στο Καραϊσκάκη ο μάνατζερ, τεράστιο συμβόλαιο!

Πηγή Φωτογραφίας: αρχείου

Ταξίδι στην Ελλάδα κάτω άπο άκρα μυστικότητα για να τρέξουν οι τελικές συζητήσεις με την διοίκηση των Πειραιωτών. Οι μεταγραφές των Σολμπάκεν. Γιόβετιτς και Ποντένσε άλλαξαν τα δεδομένα και τον οδηγούν στην έξοδο...

Από εκεί που πορευόταν μόνο με τους δύο Μαροκινούς (Ελ Αραμπί και Ελ Κααμπί), ο Ολυμπιακός απέκτησε τους Όλα Σολμπάκεν και Στέφαν Γιόβετιτς, με αποτέλεσμα να διαθέτει τέσσερις παίκτες πρώτης γραμμής για την κορυφή της επίθεσης. Από τη μία η γραμμή κρούσης φαντάζει πλέον “πυρηνική”, αλλά από την άλλη δεν είναι λίγοι αυτοί που εκφράζουν την απορία για το αν κάποιος από τους επιθετικούς… περισσεύει.

Κάπως έτσι επανήλθε στις συζητήσεις το μέλλον του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, με τον Μαροκινό να είναι ο μοναδικός σέντερ φορ που δύναται να παραχωρηθεί, αφού οι άλλοι τρεις είναι νεοαποκτηθέντες. Ο 36χρονος άσος μάλιστα δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό στη νικηφόρα αναμέτρηση με τη Λαμία, ενώ στις εξέδρες του “Γ. Καραϊσκάκης” βρέθηκε ο μάνατζέρ του όπως γράφει το sportdog.gr

Όλα αυτά δεν ήθελαν πολύ για να “φουντώσουν” την κουβέντα σχετικά με την πιθανότητα αποχώρησης του Ελ Αραμπί από τον Ολυμπιακό μετά από τέσσερα χρόνια απόλυτα επιτυχημένης παρουσίας στον σύλλογο. Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη συζήτηση έχει ξεκινήσει από την περσινή σεζόν, στο φινάλε της οποίας φάνταζε ως πιθανότερο σενάριο να μην παραμείνει ο Μαροκινός στους Ερυθρολεύκους, ειδικά από τη στιγμή που το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2024.

Τελικά ο Ελ Αραμπί όχι μόνο συνέχισε να φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά ξεκίνησε μάλιστα ιδιαιτέρως εντυπωσιακά στα φιλικά προετοιμασίας. Όσον αφορά στα επίσημα ματς, έχει βρει δίχτυα μία φορά σε έξι αγώνες. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ προτιμά να τον αφήνει στον πάγκο και να τον περνά ως αλλαγή ξεκινώντας τον Ελ Κααμπί στην ενδεκάδα. Στις 2 Σεπτεμβρίου ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Σολμπάκεν, στις 3 του μήνα ήταν η πρώτη φορά που ο Ελ Αραμπί δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου (κόντρα στη Λαμία) και στη συνέχεια “έσκασε” η ηχηρή μεταγραφή του Γιόβετιτς, που αυξάνει κατακόρυφα τον ανταγωνισμό στην επίθεση.

Στην μανατζερική πιάτσα λέγεται πως… κάτι κινείται με τον 36χρονο γκολτζή, ειδικά μετά το ταξίδι του ατζέντη του στην Ελλάδα, που πολλοί θεωρούν ότι προαναγγέλλει εξελίξεις. Υπάρχουν ακόμα αγορές, στις οποίες η μεταγραφική περίοδος δεν έχει κλείσει, με το Κατάρ να βρίσκεται ανάμεσά τους. Οι ομάδες στη χώρα του Περσικού Κόλπου έχουν δικαίωμα για μεταγραφές έως τις 18 Σεπτεμβρίου. Μην ξεχνάμε πως ο Ελ Αραμπί διατηρεί εξαιρετικό όνομα στο Κατάρ, όπου έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις (60 γκολ) με τη φανέλα της Αλ Ντουχαΐλ. Δεν είναι τυχαίο που κάθε καλοκαίρι, σύλλογοι από το Κατάρ έκαναν πλουσιοπάροχες προτάσεις για τον Μαροκινό σέντερ φορ, τις οποίες όμως ο Ολυμπιακός δεν αποδέχθηκε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments