Lifestyle

Χρίστος Αντωνιάδης: Σπάνια εξομολόγησή του – «Περισσότερο έκλαιγα παρά τραγούδαγα»

Χρίστος Αντωνιάδης: Σπάνια εξομολόγησή του – «Περισσότερο έκλαιγα παρά τραγούδαγα»

Πηγή Φωτογραφίας: ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ - OK! Magazine.gr

Χρίστος Αντωνιάδης: «Η γυναίκα μου απλώς είναι πολύ παρορμητική και ήθελε να πάρει λίγο τον χρόνο της. Εμένα είναι ο χαρακτήρας μου τέτοιος, δεν την κακίζω. Είμαι και μεγαλύτερος, έχει και αυτό τη σημασία του».

Ο Χρίστος Αντωνιάδης μίλησε για την προσωπική του ζωή, τη γυναίκα του, την Αφροδίτη Τσώνου και την οικογένειά του, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν».

View this post on Instagram

A post shared by Christos Antoniadis (@c.antoniadis)

Σε ερώτηση για το αν κατάλαβε όταν γνώρισε τη γυναίκα του ότι με αυτή τη γυναίκα θέλει να αποκτήσει οικογένεια, ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε: «Είδα ένα ωραίο κορίτσι, έκανα ένα φλερτ, αλλά εκείνη την ώρα δεν σκέφτεσαι παιδιά και οικογένειες, μην λέμε βλακείες. Μετά από μερικούς μήνες όμως κατάλαβα ότι με αυτή τη γυναίκα ή προχωράς σοβαρά, ή δεν προχωράς καθόλου».

Για το αν το διάστημα που είχαν χωρίσει τους έκανε να καταλάβουν ότι ανήκουν μαζί, ο Χρίστος Αντωνιάδης απάντησε: «Εγώ δεν είχα ποτέ καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Η γυναίκα μου απλώς είναι πολύ παρορμητική και ήθελε να πάρει λίγο τον χρόνο της. Καλό, όμως, της έκανε. Εμένα είναι ο χαρακτήρας μου τέτοιος, δεν την κακίζω. Είμαι και μεγαλύτερος, έχει και αυτό τη σημασία του».

Αναφορικά με τα όνειρα που έχουν για το μέλλον, ο Χρίστος Αντωνιάδης δήλωσε: «Τα όνειρα μου τώρα πρώτα από όλα έχουν να κάνουν με τα παιδάκια. Να έχουν υγεία και να είναι τυχερά. Από εκεί και πέρα, οι δουλειές έρχονται μετά».

Και τέλος για τη συμβουλή που θα έδινε στα παιδιά του, ο ίδιος είπε: «Να έχουν ευγένεια και αξιοπρέπεια. Με τον τσαμπουκά τελικά δεν κερδίζεις απολύτως τίποτα, νομίζεις ότι κερδίζεις κάτι, αλλά μακροπρόθεσμα χάνεις. Με την ευγένεια και την αξιοπρέπεια μπορεί να νομίζεις ότι εκείνη τη στιγμή δεν κερδίζεις κάτι, τελικά μακροπρόθεσμα μόνο κέρδος έχεις».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments