EDITOR'S PICK

Ο Μαρκ Άντονι απέκτησε αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας

Ο Μαρκ Άντονι απέκτησε αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας

Πηγή Φωτογραφίας: Marc Anthony at the star ceremony where Marc Anthony is honored with a star on the Hollywood Walk of Fame in Los Angeles on Sept. 6, 2023/ Stewart Cook

H Λεωφόρος της Δόξας, «Walk of Fame» του Χόλυγουντ, απέκτησε επίσημα ένα ακόμη θρυλικό αστέρι… τον Μαρκ Άντονι.

Ο διάσημος μουσικός, τραγουδιστής και παραγωγός, βρέθηκε στα αποκαλυπτήρια έχοντας στο πλάι του την σύζυγό του Νάντια Φερέιρα και τους δύο γιους του Ράιαν και Κρίστιαν τους οποίους έχει αποκτήσει με την πρώην σύντροφό του, Νταγιανάρα Τόρες.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα, τα μωρά μου που δεν είναι πια μωρά, το μωρό μου, τους όμορφους φίλους μου, τη γυναίκα μου, την ομάδα μου. Και τους ανθρώπους που σε καθημερινή βάση με κάνουν τον άνθρωπο που είμαι», είπε μεταξύ άλλων ο Μαρκ Άντονι στην ομιλία του.

View this post on Instagram

A post shared by Marc Anthony (@marcanthony)

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, ο τραγουδιστής έλαβε το αστέρι με αριθμό 2.762 στη διεύθυνση 6284 Hollywood Blvd κοντά στην ιστορική διασταύρωση Χόλυγουντ και Βάιν.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Today, ο τραγουδιστής δεν είχε μόνο την υποστήριξη της όμορφης Παραγουανής συζύγου του, αλλά και του κουμπάρου του, Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος αποκάλυψε ότι άκουγε τη μουσική του καθώς πήγαινε στους αγώνες της Ρεάλ Μαδρίτης.

View this post on Instagram

A post shared by Miss Beauty (@beauty_slam30)

«Όταν συναντηθήκαμε, είχαμε αμέσως μια ιδιαίτερη σχέση. Ήξερα ότι είχα έναν φίλο για όλη μου τη ζωή», ανέφερε ο Μπέκαμ με τον Μαρκ Άντονι να είναι σε όλη την διάρκεια της ομιλίας του ιδιαίτερα συγκινημένος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments