Αθλητισμός

Το απίθανο ρεκόρ του Τικίνιο με τα 25 γκολ

Το απίθανο ρεκόρ του Τικίνιο με τα 25 γκολ

Πηγή Φωτογραφίας: UOL.COM.BR

Μέσα στο χρονολογικό έτος του 2023, ο 32χρονος σέντερ φορ έχει βρει συνολικά 25 φορές δίχτυα και βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους σκόρερ παγκοσμίως.

Ο Τικίνιο Σοάρες διανύει τις καλύτερές του μέρες στην πατρίδα του και με τις αποδόσεις του «κέρδισε« μία θέση σε μία ιδιαίτερη λίστα. O Τικίνιο Σοάρες έφυγε από τον Ολυμπιακό για να επαναπατριστεί για λογαριασμό της Μποταφόγκο έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ. Έκτοτε διανύει το καλύτερο χρονικό διάστημα της καριέρας του έχοντας ήδη πετύχει 31 γκολ σε 53 εμφανίσεις. Χωρίς αμφιβολία οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι ευχαριστημένοι με τον παίκτη και οι αποδόσεις του τον έβαλαν σε μία μοναδική λίστα.

Μέσα στο χρονολογικό έτος του 2023, ο 32χρονος σέντερ φορ έχει βρει συνολικά 25 φορές δίχτυα και βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους σκόρερ παγκοσμίως. Συγκεκριμένα είναι 7ος στη σχετική λίστα μαζί με τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ της Ίντερ, ξεπερνώντας τον Βίκτορ Οσιμέν της Νάπολι και τον Αλεξάντερ Λακαζέτ της Λυών όπως γράφει το top10.gr

Ανάμεσα στους κορυφαίους σκόρερ της χρονιάς βρίσκονται και πρωτοκλασάτα ονόματα… Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι στην δεύτερη θέση με 31 γκολ, ενώ την πρωτιά έχει κατακτήσει ο Ζερμάν Κανό της Φλουμινένσε με 33 τέρματα. Τέταρτος είναι ο Καρίμ Μπενζέμα, ενώ στην έκτη θέση υπάρχει τριπλή ισοπαλία ανάμεσα σε Κριστιάνο Ρονάλντο, Κιλιάν Εμπαπέ και Μάουρο Ικάρντι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments