Lifestyle

Μάρθα Καραγιάννη: Αποκαλύφθηκε ο λόγος που δεν ήθελε να παντρευτεί τον Βασίλη Κωνσταντίνου [vid]

Μάρθα Καραγιάννη: Αποκαλύφθηκε ο λόγος που δεν ήθελε να παντρευτεί τον Βασίλη Κωνσταντίνου [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Πέθανε η Μάρθα Καραγιάννη – Φούιτ.gr

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου μιλά για την αείμνηστη, Μάρθα Καραγιάννη.

Σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 18 Σεπτεμβρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από όταν η Μάρθα Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη τους οικείους, τους θαυμαστές και τους συναδέλφους της.

View this post on Instagram

A post shared by Μάρθα Καραγιάννη Fan Page (@martha_karayianni)

Η αγαπημένη ηθοποιός ήταν ζευγάρι 12 χρόνια με τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Βασίλη Κωνσταντίνου. Μετά τον χωρισμό τους, διατήρησαν άψογες φιλικές σχέσεις.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, είχε εξομολογηθεί: «Περισσότερο στην αρχή δεν ήθελα εγώ (να παντρευτούμε), μετά δεν ήθελε η Μάρθα. Καταρχήν η Μάρθα αγάπησε κι ερωτεύτηκε το θέατρο, ερωτεύτηκε το σανίδι, ερωτεύτηκε τα φώτα του θεάτρου και τους συναδέλφους»

«Εμάς δεν μας “σκότωσε” τίποτα. Άλλο ήταν το θέμα» δήλωσε και πρόσθεσε πως ποτέ δεν την απάτησε: «Ήμουν άταχτος όταν δεν ήμουν με τη Μάρθα. Όταν είσαι με Μάρθα δεν μπορείς να είσαι με καμία άλλη. Ήταν και η Μάρθα μαζί μου».

«Ήταν δύσκολο να ακολουθήσεις τους ηθοποιούς. Είχα τεράστια δυσκολίας. Η Μάρθα ήταν με τους φίλους της και εγώ ήμουν μόνος μου. Άντε και ο Γιώργος Κωνσταντίνου, άντε και ο Σωτήρης Μουστάκας, άντε και ο Κώστας Βουτσάς να μου έλεγαν δυο κουβέντες. Έπρεπε να πας να την πάρεις από το θέατρο 12:00 η ώρα, να πάμε να φάμε όλοι μαζί και μετά εγώ να φεύγω στη 1:00 η ώρα και η Μάρθα να φεύγει στις 5:00» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ενώ είχε παραδεχτεί: «Είναι ένα μυστικό που το πήρε μαζί της ο λόγος που χωρίσαμε».

Από τη μεριά του, ο τραγουδιστής Γιάννης Βογιατζής είχε αποκαλύψει στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» σχετικά με την Μάρθα Καραγιάννη:

«Μια φορά που είχα εγώ αυτοκίνητο τότε, ήθελε να την πάω κάπου και πήγαμε στην Καστέλα. Πήγαμε σε ένα μικρό σπιτάκι, μιας φτωχής οικογένειας. Αυτό είναι κάτι που δεν το ξέρει κανένας Έλληνας. Μας άνοιξε η οικογένεια και έκαναν μεγάλη χαρά, μόλις μας είδαν. Ξαφνικά, μας είπαν να περάσουμε στο σπίτι να μας κεράσουν κάτι, αλλά είπαμε να φύγουμε. Εκείνη την ώρα, η Μάρθα έβγαλε έναν φάκελο και τον άφησε στο τραπέζι. Μου φάνηκε γνώριμος φάκελος, γιατί έπαιρνα κι εγώ έναν ίδιο στο θέατρο. Αυτό το είχε η Μάρθα, το πόσο βοηθούσε τον κόσμο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments