EDITOR'S PICK

Χρυσηίδα Δημουλίδου: Δεν θεωρεί τον Daniel φυσικό φαινόμενο – «Μας ψεκάζουν»

Χρυσηίδα Δημουλίδου: Δεν θεωρεί τον Daniel φυσικό φαινόμενο – «Μας ψεκάζουν»

Πηγή Φωτογραφίας: facebook- Χρυσηίδα Δημουλίδου Chrysiida Dimoulidou writer/ Λάρισα. Πλημμυρισμένη η συνοικία Γιαννούλη. Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI)

Η γνωστή συγγραφέας μέσα σε λίγες ημέρες έμπλεξε την κακοκαιρία Daniel, τα εμβόλια και τους νεκρούς μετανάστες στην Πύλο μέσα από μια σειρά αινιγματικών αναρτήσεων.

Η Χρυσηίδα Δημουλίδου την εβδομάδα που μας πέρασε ασχολήθηκε και εκείνη όπως και όλος ο υπόλοιπος κόσμος με τις καταστροφικές συνέπειες της κακοκαιρίας Daniel, παρατηρώντας ωστόσο το φαινόμενο υπό ένα διαφορετικό, κάπως παράξενο θα λέγαμε πρίσμα.

Η γνωστή συγγραφέας που ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα δήλωσε και «υπερήφανη ψεκ» (μόνη της τα λέει τουλάχιστον) αναρωτήθηκε πριν από μερικές ώρες για εκείνους που πίστεψαν ότι ο Daniel ήταν ένα φυσικό φαινόμενο για να εισπράξει τις επευφημίες των φίλων της στο Facebook. Εμείς αναζητήσαμε τις προηγούμενες αναρτήσεις της στην πλατφόρμα σχετικά με την κακοκαιρία και παρατηρήσαμε ότι ανάμεσα σε όλα η συγγραφέας έμπλεξε με την κακοκαιρία τόσο τους νεκρούς μετανάστες στην Πύλο, όσο και τα εμβόλια για τον κορονοϊό, σε έναν συλλογισμό που μας μπέρδεψε.

Η 66χρονη συγγραφέας η οποία από την πανδημία και μετά έχει εξελιχθεί σε μετρ των συνωμοσιολογικών αναρτήσεων, έχει δεχθεί μάλιστα σωρεία σχολίων κάτω από τις αναρτήσεις της με τους Δημουλίδου hools να τη σιγοντάρουν για τις απόψεις της. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις 7 κορυφαίες αναρτήσεις της, μόλις την τελευταία εβδομάδα. Ποια ήταν η πορεία της σκέψης της μέχρι να τα βάλει με όλους εκείνους που πίστεψαν ότι o Daniel ήταν όντως φυσικό φαινόμενο; Φυσικά, έχει τονίσει και η ίδια ότι όσοι διαφωνούν μαζί της, ουσιαστικά στηρίζουν το «καθεστώς» και επομένως τους διαγράφει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments