Lifestyle

Κώστας Φραγκολιάς: «Με την Δώρα χωρίσαμε και μετά από 13 χρόνια τα ξαναβρήκαμε»

Κώστας Φραγκολιάς: «Με την Δώρα χωρίσαμε και μετά από 13 χρόνια τα ξαναβρήκαμε»

Πηγή Φωτογραφίας: www.okmag.gr

Κώστας Φραγκολιάς: «Είναι ένας άνθρωπος που μπορώ να συζητήσω οποιοδήποτε θέμα, μια πολύ δυναμική γυναίκα και εννοείται πολύ όμορφη. Επιπλέον, μου αρέσει πάρα πολύ η συμπεριφορά της μέσα στο σπίτι»,

O Κώστας Φραγκολιάς σε συνέντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν μίλησε για τη σχέση του με τη Δώρα Πατσιώτη, τη γνωριμία τους και την επανασύνδεσή τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Fragkolias (@fragkolias)

«Είναι μία κοπέλα που την ήξερα πάρα πολλά χρόνια. Είχαμε σχέση όταν ήμασταν και πολύ νεότεροι. Είχαμε χωρίσει και μετά από 13 χρόνια τα ξαναβρήκαμε», δηλώνει ο Κώστας Φραγκολιάς.

«Είναι ένας άνθρωπος που μπορώ να συζητήσω οποιοδήποτε θέμα, μια πολύ δυναμική γυναίκα και εννοείται πολύ όμορφη. Επιπλέον, μου αρέσει πάρα πολύ η συμπεριφορά της μέσα στο σπίτι», προσθέτει ο παρουσιαστής για τη Δώρα Πατσιώτη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dora Patsioti (@dorapt)

Όσον αφορά τις ζήλειες που τυχόν υπάρχουν ανάμεσά τους, ο Κώστας Φραγκολιάς λέει: «Πάντα η επικοινωνία μας ήταν σε καλό επίπεδο και οποιοδήποτε θέμα έχει υπάρξει το συζητάμε και το φέρνουμε εις πέρας με διάλογο. Εννοείται ότι έχουν υπάρξει έντονες στιγμές αλλά οι πιο έντονές μας στιγμές ήταν ας το πω χαζές, για μη σοβαρούς λόγους. Όσο πιο σοβαρός είναι ο λόγος, τόσο πιο συγκρατημένοι είμαστε. Όσο πιο αστείος είναι ο λόγος, τόσο υπάρχει περισσότερη ένταση. Έχουμε όμως κοινά θέλω και κοινό τέλος διαδρομής».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments