Πολιτική

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ψήφισε στην Πλάκα ο Αλέξης Τσίπρας [vid]

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ψήφισε στην Πλάκα ο Αλέξης Τσίπρας [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [363598] ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ / ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα έφτασε στην Πλάκα ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ώστε να σκήσει το εκλογικό του δικαίωμα για την ανάδειξη νέου προέδρου στο κόμμα.

Λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα έφτασε στην Πλάκα ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ώστε να σκήσει το εκλογικό του δικαίωμα για την ανάδειξη νέου προέδρου στο κόμμα.

Ο Αλέξης Τσίπρας, στην πρώτη εμφάνιση εδώ και αρκετό καιρό (τελευταία ήταν στη Βουλή κατά τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης), έφτασε στο 1ο Πειραματικό στην οδό Ηπίτου 15, στην Πλάκα λίγο πριν τις πέντε, για να συμμετάσχει με την σειρά του στην εκλογική διαδικασία ανάδειξης νέου πρόεδρου στο κόμμα, έπειτα από 15 χρόνια.

Έμφανώς ευδιάθετος, ο πρώην πρωθυπουργός χαιρέτισε τον κόσμο που βρισκόταν μαζεμένος έξω από το εκλογικό κέντρο.

Υπενθυμίζεται πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν συμμετείχε καθόλου στις εσωτερικές διαδικασίες για την διαδοχή του.

Μεγάλη προσέλευση καταγράφεται στα εκλογικά κέντρα της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Κρήτης – Σύμφωνα με τα στατιστικά 200 άτομα ψηφίζουν ανά λεπτό στις κάλπες

Συνεχείς είναι η προσέλευση ψηφοφόρων στα 570 εκλογικά τμήματα σε ολόκληρη τη χώρα για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι θα σπάσουν οι σημερινές.

Τα εκλογικά κέντρα άνοιξαν στις 8 και θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 8 το απόγευμα. Έξω από αυτά σχηματίζονται μεγάλες ουρές καθώς η προσέλευση είναι πολύ μεγάλη.

Τα μέχρι στιγμής στοιχεία ως προς την συμμετοχή είναι ενθαρρυντικά για το κόμμα αφού μεγάλη προσέλευση καταγράφεται τόσο στα εκλογικά κέντρα της Αθήνας, όσο και της Θεσσαλονίκης και της Κρήτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι είχαν ψηφίσει πάνω από 70.000 μέλη ενώ πάνω από 17.000 υπολογίζονται τα νέα μέλη που έχουν ψηφίσει. Τα στατιστικά δείχνουν ότι 200 άτομα ψηφίζουν από νωρίς το πρωί ανά λεπτό στις κάλπες, γεγονός που πιθανόν να οδηγήσει και σε ρεκόρ συμμετοχής.

Τη μεγάλη συμμετοχή επιβεβαίωσε τόσο η Ράνια Σβίγγου με ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ όσο και ο Νίκος Παππάς

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments