Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Έκλεισαν οι κάλπες για την εκλογή νέου προέδρου- Ψήφισαν 142.000 [vid]

ΣΥΡΙΖΑ: Έκλεισαν οι κάλπες για την εκλογή νέου προέδρου- Ψήφισαν 142.000 [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ / ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ/EUROKINISSI)

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.Τα τμήματα που έχουν ολοκληρώσει ξεκινούν καταμέτρηση. Όπου έχει ακόμα ουρές οι πολίτες θα ψηφίσουν κανονικά.Συνεχής ήταν η προσέλευση ψηφοφόρων στα 570 εκλογικά τμήματα σε ολόκληρη τη χώρα για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι θα σπάσουν οι σημερινές.

Τα εκλογικά κέντρα άνοιξαν στις 8 και υπολογιζόταν πως θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 8 το απόγευμα ωστόσο δόθηκε παράταση μιας ώρας στην διαδικασία.Ο πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής, δήλωσε στις 19:30 πως 130.535 έχουν ψηφίσει ήδη ενώ περίπου στις 21:000 η συμμετοχή υπολογίστηκε σε 142.000.

Στα παραπάνω δεν υπολογίζεται η ψήφος από το εξωτερικό που πριν μια ώρα υπολογιζόταν σε συμμετοχή 1.100.

Έξω από τα εκλογικά κέντρα σχηματίζονται μεγάλες ουρές καθώς η προσέλευση είναι πολύ μεγάλη.

Τα μέχρι στιγμής στοιχεία ως προς την συμμετοχή είναι ενθαρρυντικά για το κόμμα αφού μεγάλη προσέλευση καταγράφεται τόσο στα εκλογικά κέντρα της Αθήνας, όσο και της Θεσσαλονίκης και της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν τις επτά το απόγευμα είχαν ψηφίσει 115.000, ενώ 30.000 υπολογίζονται τα νέα μέλη που έχουν ψηφίσει.

Τα στατιστικά δείχνουν ότι 200 άτομα ψηφίζουν από νωρίς το πρωί ανά λεπτό στις κάλπες, γεγονός που πιθανόν να οδηγήσει και σε ρεκόρ συμμετοχής.

Τη μεγάλη συμμετοχή επιβεβαίωσε τόσο η Ράνια Σβίγγου με ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ όσο και ο Νίκος Παππάς

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments